Kanal D Baht Oyunu - Dizi Yorumları

NES

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
2,367
Puanı
310
IMG_20210628_043637.jpg

Yapımcılığını ARC Film'in üstlendiği, yönetmen koltuğunda Serdar Gözelekli'nin oturduğu, başrollerini Aytaç Şaşmaz ile Cemre Baysel'in paylaştığı dizi; ilk aşkıyla mutluluğu yakalayamazsa sonsuza kadar mutsuz olacağına inanan bir genç kızın hikayesini izleyicilerle buluşturmaya hazırlanıyor.

Baht Oyunu, ilk bölümüyle bu akşam 20.00'de KanalD'de!

Son düzenleme:
İlk kısımlarını kaçırdım artık tekrarından bakarım bende 😁

bora elini çabuk tut ya değilse annen seni evlendirecek
------

Ada kafayı yedi her şeyi çöpe atıyor :A

Son düzenleme:
Tam beklediğim gibi enerjik bir dizi. Birbirlerini sadece görüntüde tamamlamayan partnerler. Sadece adları var diye var olan partnerlerden olmamışlar. Ben beğendim.

• Harika
Reactions: NES
İlk defa bir diziyi sevdim ya diğerlerine ısınamamıştım hikayesi klasik olsa da bir yerden yakaladı beni 😉 artık ezberledik böyle hikâyeleri az çok neler olacağını tahmin edebiliyoruz☺
Ada'nın kendini bu kadar küçük düşürmesi saçma geldi bana hem de onu hiç istemeyen biri için ah bu kadınlar ah bu kadar fedakar olmak zorunda mıyız ya adama bütün hayatını adamış beslemiş resmen😉ama yaranamamış😉

• Beğendim
  • Harika
Reactions: NES and slhttnmtl
Al benden de o kadar deli gibi aşık olsa anlayacağım bir nebze ama onun ki aşkta değil ,teyzeleri ve büyükleri gibi olmak istemiyor ama çok saçmalıyor peşinden koşarak kendini çok alcaltıyor
Kandırıldığını söyleyip Rüzgarın vatandaşlığını da düşürebilir.Ah ah illa saf yapcaklar kızı :(

• Beğendim
Reactions: AteşBöceği

Forum İstatistikleri

Konular
176,567
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy