Kanal D Baht Oyunu - Dizi Yorumları

NES

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
2,367
Puanı
310

Yapımcılığını ARC Film'in üstlendiği, yönetmen koltuğunda Serdar Gözelekli'nin oturduğu, başrollerini Aytaç Şaşmaz ile Cemre Baysel'in paylaştığı dizi; ilk aşkıyla mutluluğu yakalayamazsa sonsuza kadar mutsuz olacağına inanan bir genç kızın hikayesini izleyicilerle buluşturmaya hazırlanıyor.

Baht Oyunu, ilk bölümüyle bu akşam 20.00'de KanalD'de!

Son düzenleme:
Jeneriği çok güzel olmuş, müziği de yine çok iyi olmuş.

Reactions: NES
İlk kısımlarını kaçırdım artık tekrarından bakarım bende 😁

bora elini çabuk tut ya değilse annen seni evlendirecek
------

Ada kafayı yedi her şeyi çöpe atıyor

Son düzenleme:
Aslında biraz geriden geldiğinden ben gidince bir 11-12 saniye olmuş da.
nette geriden geliyor ya fragmanı da geç gördüm haliyle
------

ada nasıl bi laf çarpmadır o öyle ölmez füze at füze

Son düzenleme:
Tam beklediğim gibi enerjik bir dizi. Birbirlerini sadece görüntüde tamamlamayan partnerler. Sadece adları var diye var olan partnerlerden olmamışlar. Ben beğendim.

Reactions: NES
Tipik klişe yaz dizisi olmuş.
Şuan tekrarına bakındım ve beğenmedim.
Yolu açık olsun yinede

Reactions: NES and 12.Adam
İlk defa bir diziyi sevdim ya diğerlerine ısınamamıştım hikayesi klasik olsa da bir yerden yakaladı beni 😉 artık ezberledik böyle hikâyeleri az çok neler olacağını tahmin edebiliyoruz☺
Ada'nın kendini bu kadar küçük düşürmesi saçma geldi bana hem de onu hiç istemeyen biri için ah bu kadınlar ah bu kadar fedakar olmak zorunda mıyız ya adama bütün hayatını adamış beslemiş resmen😉ama yaranamamış😉

Reactions: NES and slhttnmtl
Ben Adayı anlamadım ? Boşansana kızım ne uzatıyon kullanılmışsın işte
Al benden de o kadar deli gibi aşık olsa anlayacağım bir nebze ama onun ki aşkta değil ,teyzeleri ve büyükleri gibi olmak istemiyor ama çok saçmalıyor peşinden koşarak kendini çok alcaltıyor

Reactions: cookies
Al benden de o kadar deli gibi aşık olsa anlayacağım bir nebze ama onun ki aşkta değil ,teyzeleri ve büyükleri gibi olmak istemiyor ama çok saçmalıyor peşinden koşarak kendini çok alcaltıyor
Kandırıldığını söyleyip Rüzgarın vatandaşlığını da düşürebilir.Ah ah illa saf yapcaklar kızı

Reactions: AteşBöceği