2 saat olmaz merak etme2 saat olmaz inşallah.
2 saat olmaz merak etme2 saat olmaz inşallah.
O pörsümüştemi dizide 😱 😱 😱 @xemrexxx @serhatt @dreamy @Forumdash @MEnesAsıl kadın kadro efsane başta Aslı Enver olmak üzereYalnız keşke nette yayınlansaydı dizi, TV'de yayınlanacak olması hiç hoşuma gitmiyor
Enginciğim madur kızların toplumdaki bakiş acısını değiştirmeyi kendisine misyon edinmiş
Keşke gerçekten kadını canlandırsaymısEnginciğim madur kızların toplumdaki bakiş acısını değiştirmeyi kendisine misyon edinmiş
3-4 seneki sonraki projesiKeşke gerçekten kadını canlandırsaymıs: A
Erkoçlar dizide oynasın tam onun rolu3-4 seneki sonraki projesi
Bu da var dizide bakO pörsümüştemi dizide 😱 😱 😱 @xemrexxx @serhatt @dreamy @Forumdash @MEnes
Ben Birce ismii görünce başroldur diye daha geri ecünnüleri kurcalamadım 😱😱😱
Artık değiliz kovdum seni
Hepinizin köküne kibrit suyu
İki saat olursa ne olursa olsun çekemem, her bölüm mıy mıy gereksiz sahnelerle dolar artık.2 saat olmaz merak etmeAyy artık 2 saatlik dizimi kaldı ayoll 3 saat
Artık 2 saatlik dizi yok @Çiğdem- in dediği gibi. 2.30-3 saat varİki saat olursa ne olursa olsun çekemem, her bölüm mıy mıy gereksiz sahnelerle dolar artık.
Artık 2 saatlik dizi yok @Çiğdem- in dediği gibi. 2.30-3 saat var
Oyüzden dreamy gönül rahatlığıyla izleyebilirİki saat olursa ne olursa olsun çekemem, her bölüm mıy mıy gereksiz sahnelerle dolar artık.
Onu bilmeyen mi varOyüzden dreamy gönül rahatlığıyla izleyebilir
3 saate örnek amaçlı @denizz19 kulaklarını çınlatalım @DarkLegenD Bilir@Forumdash @serhatt @mrt-06 @Yiğitt @Aserat @Harunnn60 @xemrexxx
Kabullendin sonunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?