Böyle kalite kokan Uluç Bayraktar'ın ve böyle bir kadronun olduğu diziye nasıl bakılmaz. Batıp batmayacağını göreceğiz ama TV'de olması olumsuz, keşke dijitalde devam etseydi...Aaa sendemi bakacan şimdide bunu batıralım
Böyle kalite kokan Uluç Bayraktar'ın ve böyle bir kadronun olduğu diziye nasıl bakılmaz. Batıp batmayacağını göreceğiz ama TV'de olması olumsuz, keşke dijitalde devam etseydi...Aaa sendemi bakacan şimdide bunu batıralım
Şampiyona Pilota sahip çıkıp çıkıyorum benZaman kaybı
Çarpışma geldi aklıma sen anlatırkan Ama bu tutar sanırım @xemrexxx Herifinin tutmayan dizisi yokki gerçi Kenan gibi oda bir yerde patlayabilir bakalım sıra ona geldimi gelmedimi görecez @Forumdash @serhatt @AseratBöyle kalite kokan Uluç Bayraktar'ın ve böyle bir kadronun olduğu diziye nasıl bakılmaz. Batıp batmayacağını göreceğiz ama TV'de olması olumsuz, keşke dijitalde devam etseydi...
kendi saflığındanŞampiyona Pilota sahip çıkıp çıkıyorum ben
Halit patlamaz sen patlaÇarpışma geldi aklıma sen anlatırkan Ama bu tutar sanırım @xemrexxx Herifinin tutmayan dizisi yokki gerçi Kenan gibi oda bir yerde patlayabilir bakalım sıra ona geldimi gelmedimi görecez @Forumdash @serhatt @Aserat
Kötü gün dostu derler ona bekendi saflığından
Senin izlemen biraz tehrikeliHalit patlamaz sen patla
Patlarsa şaşirmam. Tv matematiğinde hesaplanmadiği için salak star puhutv için anlaşsaydı keşke. Fi gibi sükse yapardıÇarpışma geldi aklıma sen anlatırkan Ama bu tutar sanırım @xemrexxx Herifinin tutmayan dizisi yokki gerçi Kenan gibi oda bir yerde patlayabilir bakalım sıra ona geldimi gelmedimi görecez @Forumdash @serhatt @Aserat
Hadi ordan beKötü gün dostu derler ona be
NedenSenin izlemen biraz tehrikeli
Ben ilk kez izledim fragmanı. Çok iyi duruyor. Kadro zaten son yıllardaki dizilerden sadece Muhteşem Yüzyıl ile kapışır. O derece iyi.
Muazzam bir iş geliyor.
İyi gitmiyor bizle izlediklerin Çukur ve Eşkiyayıda senden kurtarınca rahatladılar
Starda olması benide endişelendiriyor keşke @mrt-06 yapsaydı Ama erkek kadro güzel görünüyor bakalım Star tekrar reytingli bir dizisi olucakmıPatlarsa şaşirmam. Tv matematiğinde hesaplanmadiği için salak star puhutv için anlaşsaydı keşke. Fi gibi sükse yapardı
Asıl sen uğursuzsun benim izlediklerim değil senin izlediklerin bitiyor peş peşeİyi gitmiyor bizle izlediklerin Çukur ve Eşkiyayıda senden kurtarınca rahatladılar
Senin izlediğin türler prim yapıyorAsıl sen uğursuzsun benim izlediklerim değil senin izlediklerin bitiyor peş peşe
Prim yapmayanlar erken final yapıyorSenin izlediğin türler prim yapıyor
Sefirin kızı var yeter stara neden puhuda veemez anlamam :aStarda olması benide endişelendiriyor keşke @mrt-06 yapsaydı Ama erkek kadro güzel görünüyor bakalım Star tekrar reytingli bir dizisi olucakmı
2 saat olmaz inşallah.Oha Halitin dizisi var ve biz bunu @xemrexxx den öğrenmiyoruz 😱 😱 😱 @dreamy @MasacRE @Forumdash @Harunnn60 @serhatt
Kadın kadro rezil ama erkek kadro güzel konuda ecünnü dizisi olmayacak havası var bakılabilir
Asıl kadın kadro efsane başta Aslı Enver olmak üzere Yalnız keşke nette yayınlansaydı dizi, TV'de yayınlanacak olması hiç hoşuma gitmiyorOha Halitin dizisi var ve biz bunu @xemrexxx den öğrenmiyoruz 😱 😱 😱 @dreamy @MasacRE @Forumdash @Harunnn60 @serhatt
Kadın kadro rezil ama erkek kadro güzel konuda ecünnü dizisi olmayacak havası var bakılabilir
@Harunnn60 la seni ayıplıyoruz o diziyi izlediğin için 😱 😱 😱Sefirin kızı var yeter stara neden puhuda veemez anlamam :a