Böyle kalite kokan Uluç Bayraktar'ın ve böyle bir kadronun olduğu diziye nasıl bakılmaz.Aaa sendemi bakacan şimdide bunu batıralım![]()
Böyle kalite kokan Uluç Bayraktar'ın ve böyle bir kadronun olduğu diziye nasıl bakılmaz.Aaa sendemi bakacan şimdide bunu batıralım![]()
Çarpışma geldi aklıma sen anlatırkanBöyle kalite kokan Uluç Bayraktar'ın ve böyle bir kadronun olduğu diziye nasıl bakılmaz.Batıp batmayacağını göreceğiz ama TV'de olması olumsuz, keşke dijitalde devam etseydi...
![]()
kendi saflığındanŞampiyona Pilota sahip çıkıp çıkıyorum ben![]()
Halit patlamaz sen patlaÇarpışma geldi aklıma sen anlatırkanAma bu tutar sanırım @xemrexxx Herifinin tutmayan dizisi yokki gerçi Kenan gibi oda bir yerde patlayabilir bakalım sıra ona geldimi gelmedimi görecez
![]()
![]()
@Forumdash @serhatt @Aserat
Patlarsa şaşirmam. Tv matematiğinde hesaplanmadiği içinÇarpışma geldi aklıma sen anlatırkanAma bu tutar sanırım @xemrexxx Herifinin tutmayan dizisi yokki gerçi Kenan gibi oda bir yerde patlayabilir bakalım sıra ona geldimi gelmedimi görecez
![]()
![]()
@Forumdash @serhatt @Aserat
Hadi ordan beKötü gün dostu derler ona be![]()
![]()
![]()
NedenSenin izlemen biraz tehrikeli![]()
![]()
![]()
Ben ilk kez izledim fragmanı. Çok iyi duruyor. Kadro zaten son yıllardaki dizilerden sadece Muhteşem Yüzyıl ile kapışır. O derece iyi.
Muazzam bir iş geliyor.![]()
İyi gitmiyor bizle izlediklerin Çukur ve Eşkiyayıda senden kurtarınca rahatladılar
Starda olması benide endişelendiriyor keşke @mrt-06 yapsaydıPatlarsa şaşirmam. Tv matematiğinde hesaplanmadiği içinsalak star puhutv için anlaşsaydı keşke. Fi gibi sükse yapardı
![]()
Asıl sen uğursuzsun benim izlediklerim değil senin izlediklerin bitiyor peş peşeİyi gitmiyor bizle izlediklerin Çukur ve Eşkiyayıda senden kurtarınca rahatladılar![]()
![]()
![]()
Senin izlediğin türler prim yapıyorAsıl sen uğursuzsun benim izlediklerim değil senin izlediklerin bitiyor peş peşe![]()
Prim yapmayanlar erken final yapıyorSenin izlediğin türler prim yapıyor![]()
![]()
![]()
Sefirin kızı varStarda olması benide endişelendiriyor keşke @mrt-06 yapsaydıAma erkek kadro güzel görünüyor bakalım Star tekrar reytingli bir dizisi olucakmı
![]()
![]()
![]()
2 saat olmaz inşallah.Oha Halitin dizisi var ve biz bunu @xemrexxx den öğrenmiyoruz 😱 😱 😱 @dreamy @MasacRE @Forumdash @Harunnn60 @serhatt
Kadın kadro rezil ama erkek kadro güzel konuda ecünnü dizisi olmayacak havası var bakılabilir![]()
![]()
![]()
Asıl kadın kadro efsane başta Aslı Enver olmak üzereOha Halitin dizisi var ve biz bunu @xemrexxx den öğrenmiyoruz 😱 😱 😱 @dreamy @MasacRE @Forumdash @Harunnn60 @serhatt
Kadın kadro rezil ama erkek kadro güzel konuda ecünnü dizisi olmayacak havası var bakılabilir![]()
![]()
![]()
@Harunnn60 la seni ayıplıyoruz o diziyi izlediğin için 😱 😱 😱Sefirin kızı varyeter stara neden puhuda veemez anlamam :a