Bilmiyorum abla, iki dizisinde de sevememiştim ben onu. Belki Fatma ile severim o da belki.
Kaan mı KPSS’ye hazırlanıyor? Allah zihin açıklığı versin.Kpss ye hazırlanıyor ya ondan gelemiyor inşAllah sınavdan sonra gelecektir
Kaan mı KPSS’ye hazırlanıyor? Allah zihin açıklığı versin.
Şüphen nedir?Oyunculuğuna kimse bir şey diyemez abla ama Egemen olarak gelmesi şüphelendiriyor beni.
Şüphen nedir?
Katılmamak elde değil.Alışık olduğun kadronun bozulması izleyenler için haliyle yadırganacaktır.İzleyiciyi Egemen karakteri olarak Ozan Güven'i benimsedi, Onur Saylak yabancı gelebilir o karakter için.
Çukur yolgeçen hanına döndü yeter.Mirliva ve Miralay mı 😱 Onur Saylak'ı Çukur'a beklerken sürpriz oldu.
Çarpışma'daki Veli Cevher'i oraya getireceklerdi ama olmadı galibaÇukur yolgeçen hanına döndü yeter.
Burada ne güzel başrol olacak herkes için en doğrusu.Çarpışma'daki Veli Cevher'i oraya getireceklerdi ama olmadı galiba
Bildirim çok, başka zamana artık ama bu 2 oldu. En son bana hangi dizileri izlediğimi bilmediğini belirten bir gafın olmuştuGelince fena benzetecek beni.
Çok haklısın valla.Bildirim çok, başka zamana artık ama bu 2 oldu. En son bana hangi dizileri izlediğimi bilmediğini belirten bir gafın olmuştu
3. durum da haşlarım artık
Sahte gözyaşlarına kanmam ama haklısın dediğin için görmezden geliyorumÇok haklısın valla.
Sahte gözyaşlarına kanmam ama haklısın dediğin için görmezden geliyorum
Sahte de olsa ağlama