Bilmiyorum abla, iki dizisinde de sevememiştim ben onu. Belki Fatma ile severim o da belki.![]()
Kaan mı KPSS’ye hazırlanıyor? Allah zihin açıklığı versin.Kpss ye hazırlanıyor ya ondan gelemiyor inşAllah sınavdan sonra gelecektir![]()
Kaan mı KPSS’ye hazırlanıyor? Allah zihin açıklığı versin.![]()
Şüphen nedir?Oyunculuğuna kimse bir şey diyemez abla ama Egemen olarak gelmesi şüphelendiriyor beni.![]()
Şüphen nedir?
Katılmamak elde değil.Alışık olduğun kadronun bozulması izleyenler için haliyle yadırganacaktır.İzleyiciyi Egemen karakteri olarak Ozan Güven'i benimsedi, Onur Saylak yabancı gelebilir o karakter için.
Çukur yolgeçen hanına döndü yeter.Mirliva ve Miralay mı 😱 Onur Saylak'ı Çukur'a beklerken sürpriz oldu.
Çarpışma'daki Veli Cevher'i oraya getireceklerdi ama olmadı galibaÇukur yolgeçen hanına döndü yeter.![]()
Burada ne güzel başrol olacak herkes için en doğrusu.Çarpışma'daki Veli Cevher'i oraya getireceklerdi ama olmadı galiba![]()
Bildirim çok, başka zamana artık ama bu 2 oldu. En son bana hangi dizileri izlediğimi bilmediğini belirten bir gafın olmuştuGelince fena benzetecek beni.![]()
Çok haklısın valla.Bildirim çok, başka zamana artık ama bu 2 oldu. En son bana hangi dizileri izlediğimi bilmediğini belirten bir gafın olmuştu
3. durum da haşlarım artık![]()
Sahte gözyaşlarına kanmam ama haklısın dediğin için görmezden geliyorumÇok haklısın valla.![]()
Sahte gözyaşlarına kanmam ama haklısın dediğin için görmezden geliyorum
Sahte de olsa ağlama![]()