Frank Woods
Tecrübeli Üye
I think that series will get a beatiful ratings. Large family will have rating problem and finish this the end of this season.
geniş aile birinci kuşakta olsadı çocuklar duymasının izliyecisi geniş aileyi seyrederdi 6 rating alırdı bunu gerçekten samimi şekilde söylüyorum geniş ailenin düşmesinsebebinde en önemli etkende çocuklar duymasın geldi geniş ailenin izliyecilerini kaptı örnek ben gelmeden önce bende geniş aileye bakrdım çocuklar duymasın geldikten sonra geniş aile seyretmemeye başladım ve dizi en önemli etkeni saçmalaması artık hiç sabredemiyorum geniş aileyeSihirli Annem ile Babam Sağolsun aynı saatte başlayacaklar. İkisinin yarışı olacak ilk bölümde.
Geniş Aile yükselebilir Babam Sağolsun'un ilk bölümü yayınlanırken. Çünkü ATV bir sürpriz yapmazsa karşısında sadece Hanımın Çiftliği ve Adını Feriha Koydum olacak ilk 1 saatinde.
Başka dillerde de saçmalmaya başladın. Baya geliştirdin kendini saçmalama konusundaI think that series will get a beatiful ratings. Large family will have rating problem and finish this the end of this season.
çevirem türkçesini ben şu seriyi düşünürüm gelecekte güzel reyting hazırlanır.Geniş Aİle reyting problemine sahip olacak ve biter ve bu sezonI think that series will get a beatiful ratings. Large family will have rating problem and finish this the end of this season.
Arkadaşlar bu arada cuma dediniz aklıma geldi bu cuma beyaz showun konukları kim bilen var mi acaba?
Ben değiştirdim. Sebebi daha düzenli olması. Ayrıca "inanılmaz gün" olması senin yorumun biraz da. Başlıklar kişisel görüşü yansıtmamalı