şu ****tan bölümü beklediğime inanamıyorum tüm haftaDizi izlerken başka şeyle ilgilenmeyi sevmiyorum.![]()
Evet yeni gelen ecünnü içine etti bölümün, diğer kadın başrolü neden öne çıkarmıyorlar ya da konak ahalisini?şu ****tan bölümü beklediğime inanamıyorum tüm hafta![]()
Yeni gelen ecünnü sayesinde kanal değişmedim asılEvet yeni gelen ecünnü içine etti bölümün, diğer kadın başrolü neden öne çıkarmıyorlar ya da konak ahalisini?
Vasat seviyorsan haklısın.Yeni gelen ecünnü sayesinde kanal değişmedim asılOyunculugunu seviyorum o kızın
İş kadını olarak gitmemiş role ama. Sizin çürük elma gibi sitcom odaklı entrika dizisine layık
![]()
sizin dizi vasatVasat seviyorsan haklısın.
Yasak Elma'ya kalitesi yetmez bunun basit kalır.![]()
Adındır vasat, 5 sezondur entrikalar ve entrika kraliçeleriyle yeri göğü inlettik, inletiyoruz.sizin dizi vasatşaha kaldırır. yazlık diziyi tek başina götürdü bee
![]()
yer altından gelen iniltileri ben duyamıyorumAdındır vasat, 5 sezondur entrikalar ve entrika kraliçeleriyle yeri göğü inlettik, inletiyoruz.
Hee 13 bölüm vasıfsız.![]()
Sen yerin 7 kat dibinde olduğun için duymaman normal biz göklerdeyiz.yer altından gelen iniltileri ben duyamıyorum
başrolleri oynasaydı sadece 3 bölümde bitecekti![]()
cnm yerin deminde olsak da ben gökdelen diker yine duymamSen yerin 7 kat dibinde olduğun için duymaman normal biz göklerdeyiz.
Kendini kandır bunak .ss
Ne halin varsa gör aman.cnm yerin deminde olsak da ben gökdelen diker yine duymam![]()
böyle diyip sonra ordaki gökdeleni de almaya calişma daNe halin varsa gör aman.![]()
Alırım niye almayayım.böyle diyip sonra ordaki gökdeleni de almaya calişma da![]()
Burdayım
Veee EmreCan izlemez.![]()
malasef![]()
Boğma yiyeceğine müshil at , geleceğiyle oyna.Başladı başladı şu Ahmeti boğacam![]()
Çakal bir akıllı kendisi sanıyor, İlhan için çocuk oyuncağı.Senin de hainkar biri oldugunu gördük![]()
nesi var be mirastan pay almak için herşeyi yapıyor![]()
Burdayım
Boğma yiyeceğine müshil at , geleceğiyle oyna.
Çakal bir akıllı kendisi sanıyor, İlhan için çocuk oyuncağı.![]()
Sen direkt öldürüyorsun, ben hergün ölsün istiyorum.Çok güzel bir fikirmiş
Sen direkt öldürüyorsun, ben hergün ölsün istiyorum.![]()
Büşra, geçen haftaki gibi konuşursa bir halt yapamaz, zaten yapamıyor...Dayanamıyorum Büşrayı üzmesine![]()
Büşra, geçen haftaki gibi konuşursa bir halt yapamaz, zaten yapamıyor...![]()