ATV - TRT varken niye bura bende anlamadim.dizi çok sağ kesime oynuyoryanliş kanal resmen
![]()
ATV - TRT varken niye bura bende anlamadim.dizi çok sağ kesime oynuyoryanliş kanal resmen
![]()
Sağ kesimin yasak elması yapmaya calişiyorlar acabaATV - TRT varken niye bura bende anlamadim.![]()
Yok be alakası yok, bu TRT dizilerine benziyo diyecem de benzemiyor. İyi insanlar kötüler ile sınanıyor bile diyemiyorum çünkü saçma sapan bir çatışma var dizide.Sağ kesimin yasak elması yapmaya calişiyorlar acaba![]()
Çok iyi sahneydi Haluk Bilginerin sahnesiBu deli damat ne arsız, çıktı alzheimer olan amca buna okusun, üflesin kıza yazık beeee. @Forumdash
------
Yok be alakası yok, bu TRT dizilerine benziyo diyecem de benzemiyor. İyi insanlar kötüler ile sınanıyor bile diyemiyorum çünkü saçma sapan bir çatışma var dizide.![]()
------
Amcanın aklı yine gitti. :/
Bende anlamadım ki nasıl olduğunu.O koridorda Ender, Şahika, Leyla, Halit, Kaya, Yıldız vardı.
@Angelica
Yazık ama amcaya.Çok iyi sahneydi Haluk Bilginerin sahnesiBir kez daha hayran aklıyor insan
![]()
Diziyi tekrar izlemeye başlamak için yeterli sebep.
en iğrenç, en boş sahneydi. ya sevişselerdi nolcaktı???
Dizinin en güzel sahnesi olacaktı.en iğrenç, en boş sahneydi. ya sevişselerdi nolcaktı???
Sensin iğrenç. Keşke sevişselerdi.en iğrenç, en boş sahneydi. ya sevişselerdi nolcaktı???
Dizinin en güzel sahnesi olacaktı.Ama Türk televizyonlarında imkansız.
siz uslanmıcanız anlaşılan. link atın bariSensin iğrenç. Keşke sevişselerdi.![]()
Ne linki? 😱siz uslanmıcanız anlaşılan. link atın bari![]()
Çok merak ettiysen kendin ara bul o ateşli sahneyi.siz uslanmıcanız anlaşılan. link atın bari![]()
Daha önemli işlerim varÇok merak ettiysen kendin ara bul o ateşli sahneyi.![]()
Bu parlaklardan daha önemli hiçbir işin olamaz.Daha önemli işlerim var![]()
malasef varBu parlaklardan daha önemli hiçbir işin olamaz.![]()