Söylemeden inanmam.Vardı. Hallettim
Söylemeden inanmam.Vardı. Hallettim
Nafakaya bağlayacağin için konuyuSöylemeden inanmam.
Bana verdiğin o kadar çok şey var ki, pardon söke söke aldığım.Nafakaya bağlayacağin için konuyuGerek bilmene. Sana verdiğimle idare edeceksin
Benim sana bahşettiğim diyeceksin söke* söke*Bana verdiğin o kadar çok şey var ki, pardon söke söke aldığım.
Hadi oradan pinti bunak.Benim sana bahşettiğim diyeceksin söke* söke*
malasefVeee EmreCan izlemez.
Ne kadar üzül(me)diğimi belirtmek isterim.malasef
Ne kadar üzül(me)diğimi belirtmek isterim.
nesi var be mirastan pay almak için herşeyi yapıyorBaşladı başladı şu Ahmeti boğacam
Senin de hainkar biri oldugunu gördük
nesi var be mirastan pay almak için herşeyi yapıyor
TDK gibi adamsın maşallah, yeni bir kelime ürettin.Senin de hainkar biri oldugunu gördük
nesi var be mirastan pay almak için herşeyi yapıyor
Büşra o eziklikle herşeyi hak ediyorBüşranın üzülmesini istemiyorum kız istemiyor zorlamı
hainsin mi deseydimTDK gibi adamsın maşallah, yeni bir kelime ürettin.
Sen daha ii bilirsin.Büşra o eziklikle herşeyi hak ediyor
hainsin mi deseydim
Büşra o eziklikle herşeyi hak ediyor
hainsin mi deseydim
estfSen daha ii bilirsin.
ıyy şöyle cümleler kurma lütfen komik duruyorBüşra Kadirin yanına gelerek eziklikten çıktı bence dahada güçlü olacak diye düşünüyorum
eyv.estf
ıyy şöyle cümleler kurma lütfen komik duruyorAyrıldı ayrıldı ama neye ayrıldıGördüğün gibi derdi yalnızlık, koca bulmakilk bölümlerde işlerle alakalı olmak ister gibiydi ama şimdi koca değiştirme peşinde
estf
ıyy şöyle cümleler kurma lütfen komik duruyorAyrıldı ayrıldı ama neye ayrıldıGördüğün gibi derdi yalnızlık, koca bulmakilk bölümlerde işlerle alakalı olmak ister gibiydi ama şimdi koca değiştirme peşinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?