Biraz zor.Bu hafta yükselir mi acaba@serhatt @EmreCan @Aserat @Sherlock (izliyon mu?) @mrt-06 dedeye sahip çık pls
Biraz zor.Bu hafta yükselir mi acaba@serhatt @EmreCan @Aserat @Sherlock (izliyon mu?) @mrt-06 dedeye sahip çık pls
Ayda Aksel'in ağlamasına güldüm bir de emicenin selamı alışına.Bu hafta yükselir mi acaba@serhatt @EmreCan @Aserat @Sherlock (izliyon mu?) @mrt-06 dedeye sahip çık pls
Evet o nasıl tepkiAyda Aksel'in ağlamasına güldüm bir de emicenin selamı alışına.
Bu dizi için herhangi bir umut beslemeyi bırak bence.Halk seviyor diziyiDeneklerin Allah cezasını versin. Bi bana denk gelemediler senin evine de kuralım şu aletten diye
------
Sana benzettimEski günlerdeki hizmetçi halleriniBelki ona yanaşcaksın bilemiyoruz
Tolgayı öğrenince umudumu kesmiştim zatenBu dizi için herhangi bir umut beslemeyi bırak bence.
Una serie increíble, distinta a las que he visto, nada de mafia ni de pistolas ni muertes ni nada, se desarrolla muy bien cada capítulo, es un vicio esta serie, espero los ratings no perjudiquen, menos mal que Busra se revela, alzó la voz!!! Viendo la serie desde Chile 🇨🇱 saludos
Çık odadan ve kısın sesini diye bağir
Ben açtım lhekhkeglwglqkfjwkg.Çık odadan ve kısın sesini diye bağir
Sen dun cürük elmayı da acık bırakmıstırsınBen açtım lhekhkeglwglqkfjwkg.
Yok dun TV odasında uzanıp uyudum.Sen dun cürük elmayı da acık bırakmıstırsın
Diğer konuya yazmişin nasıl kariştirabildin
Bende anlamadım ki nasıl olduğunu.Diğer konuya yazmişin nasıl kariştirabildin
Daha kalitesine kiralamişlarBende anlamadım ki nasıl olduğunu.O koridorda Ender, Şahika, Leyla, Halit, Kaya, Yıldız vardı.@Angelica
Yok be onlar daha çok yakışıyordu buraya.Daha kalitesine kiralamişlar
orada da bayrak filan cok var mıYok be onlar daha çok yakışıyordu buraya.
Bayrağa dikkat etmedim valla.orada da bayrak filan cok var mıAz önce resepsiyonda bayrak filan vardi
dizi çok sağ kesime oynuyorBayrağa dikkat etmedim valla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?