tekrarları umut verdi, bu tür programlar iyi izlenir özellikle ab'de. baya yüksek oran bekliyorum ben.Kimse beğenmemiş bi kere programı
1. biz 2. sizOrada da Reyhan'ım, Ayşem ve Maşuka'm var, ama en iyi ihtimalle 2. olur.
yarın qapaq olucaksınız.
tekrarları umut verdi, bu tür programlar iyi izlenir özellikle ab'de. baya yüksek oran bekliyorum ben.Kimse beğenmemiş bi kere programı
1. biz 2. sizOrada da Reyhan'ım, Ayşem ve Maşuka'm var, ama en iyi ihtimalle 2. olur.
yarın qapaq olucaksınız.
tekrarları umut verdi, bu tür programlar iyi izlenir özellikle ab'de. baya yüksek oran bekliyorum ben.
1. biz 2. siz3. gunesinoglu olsun bare.
yarın qapaq olucaksınız.
AB'de 1. olamayacaksınız, orası kesin en azından.tekrarları umut verdi, bu tür programlar iyi izlenir özellikle ab'de. baya yüksek oran bekliyorum ben.
1. biz 2. siz3. gunesinoglu olsun bare.
yarın qapaq olucaksınız.
hadi bakalım, sabah ola hayrola.AB'de 1. olamayacaksınız, orası kesin en azından.
Şunlarla reyting kavgası etmekten sana cevap veremedim kelimesi kelimesine katılıyorumBu bölüm zirveyi almazsa gerçekten çok şaşırırım, tek kelimeyle olağanüstü bir bölümdü. Ece'den birkaç bölüm önce halası için söylediği şeyler nedeniyle uzaklaşmıştım, ama şimdi yine eski haline döndü. Haluk da çok iyiydi. Ama bölüm başlarken jeneriği yayınlamayı unuttular sanırım.
Bölümün tek sinir bozucu yani kesinlikle Egemen ve babası için söyledikleriydi. 😡
Umarım Baba Candır, Eğlendirme Dairesi'ni fazla ezmez.hadi bakalım, sabah ola hayrola.
Şunlarla reyting kavgası etmekten sana cevap veremedim kelimesi kelimesine katılıyorumEce bi ara gıcıklaşır gibi oldu ama sonra sevimlileşti, oynayan aktris zaten çok tatlı o yüzden çabuk sevdim tekrar o karakteriBu dizinin en sevilen çifti kesinlikle Haluk-Ece olacak oyunculukları bile uyumlu ikilininKetçap ve Cam sahneleri mükemmeldi uzun zamandır bu kadar gülmemiştimYarın için; Total'de 5, Ab'de 1, ABC'de 2.'lik bekliyorum
GöreceğizBence AB'de 2.lik bekle Yaz alır zirveyi
Onlar yakında Emrecan-Ceylan'ı bile geçecek gibi, her sahneleri kahkaha dolu.Şunlarla reyting kavgası etmekten sana cevap veremedim kelimesi kelimesine katılıyorumEce bi ara gıcıklaşır gibi oldu ama sonra sevimlileşti, oynayan aktris zaten çok tatlı o yüzden çabuk sevdim tekrar o karakteriBu dizinin en sevilen çifti kesinlikle Haluk-Ece olacak oyunculukları bile uyumlu ikilininKetçap ve Cam sahneleri mükemmeldi uzun zamandır bu kadar gülmemiştimYarın için; Total'de 5, Ab'de 1, ABC'de 2.'lik bekliyorum
görende 5 reyting alıyosunuz sanar, 3 reytinglik iş neyine güveniyon acep.Umarım Baba Candır, Eğlendirme Dairesi'ni fazla ezmez.
Emrecan ve Ceylan çiftini hiç sevmiyorum ben nedense 😛 Hikayelerini sevemedim pek ayrıca Melis Tüzüngüç karakteri yanlış yorumluyor bence cıyak cıyak sinirlerimi bozuyorOnlar yakında Emrecan-Ceylan'ı bile geçecek gibi, her sahneleri kahkaha dolu.
Aksine ilk iki bölümden sonra çok iyi performans sergilemeye başladı, kötü değil bence. Kaldı ki kadroda hiçbir oyuncu kötü değil.Emrecan ve Ceylan çiftini hiç sevmiyorum ben nedense 😛 Hikayelerini sevemedim pek ayrıca Melis Tüzüngüç karakteri yanlış yorumluyor bence cıyak cıyak sinirlerimi bozuyorOyunculuğunu beğenmediğim tek isim sanırım kadrodaki
Kanala güveniyorum, TRT 1'im kolay kolay bitirmez.görende 5 reyting alıyosunuz sanar, 3 reytinglik iş neyine güveniyon acep.
Baba Candır ve Ne Münasebet coşacak, siz de şok olacaksınız inşallah.@Billy Kane bunlar yarın çökecek eğlendirme ve yaz coşacak inşallah
sizi bilmemde bizin coşacağımız kesin.@Billy Kane bunlar yarın çökecek eğlendirme ve yaz coşacak inşallah
konumuz zirve sen nereye bağladın.Aksine ilk iki bölümden sonra çok iyi performans sergilemeye başladı, kötü değil bence. Kaldı ki kadroda hiçbir oyuncu kötü değil.
Kanala güveniyorum, TRT 1'im kolay kolay bitirmez.
Baba Candır ve Ne Münasebet coşacak, siz de şok olacaksınız inşallah.
"Neyine güveniyorsun" dedin ya, benim de aklıma o geldi.sizi bilmemde bizin coşacağımız kesin.
konumuz zirve sen nereye bağladın.
Ne Münasebet günün kalite birincilerinden biri, reytinglerde zirvede yer almasına gerek yok yani.@Aserat günün kötü gidecek dizilerin listesini yap demedik
trt1 bitirmez zatende 1.liği de göremezsin biz varken.Bölümün tek sorunu minibüsün otobüs durağında durmasıydı, ama o da nazarlık olsun artık.@-potterhead-
"Neyine güveniyorsun" dedin ya, benim de aklıma o geldi.
Ankara'da duruyolar vallaBölümün tek sorunu minibüsün otobüs durağında durmasıydı, ama o da nazarlık olsun artık.@-potterhead-
"Neyine güveniyorsun" dedin ya, benim de aklıma o geldi.
trt1 bitirmez zatende 1.liği de göremezsin biz varken.
yalnız yarın üçümüzüden biri kapak olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?