Başbakan Muhteşem Yüzyıl'a Savaş Açtı!

biz m.yüzyılı eleştiriyoruz suçlu oluyoruz...ben hadi sürekli izlemiyorum duyumla hareket ediyorum...peki bu diziyi izleyip görüp rapor tutanlardamı yalan söylüyor...bu dizi osmanlının kahramanlıklarını anlatsa doğruyu olduğu gibi tanıtsa....muhteşemin yatak yerine savaş maceralarını anlatsa sürekli kim karşı çıksın bu diziye ya...ateş olmayan yerden duman çıkarmı...demokrasinin arkas ına sığınıp kanuni süleymanı sülüman yapan zihniyeti tekrar ve tekrar kınıyorum...

- - - Ekleme - - -

bende cevap verdim hala sen soruyormusun
)
ne zaman yazdın ben göremiyorum sadece xemrenin yorumu var tekrar yaz ....

yav arkadaşım ortaya bir laf attın kimmiş o 2 büyük kadın?

- - - Ekleme - - -

kösem sultan ve hürrem dedi önceki sayfada var

- - - Ekleme - - -

muhteşemde 74 bölümde toplam 10 dakika yatak sahnesi bulun malum şey yapılırken de görelim

yav arkadaşım ortaya bir laf attın kimmiş o 2 büyük kadın?

- - - Ekleme - - -

kösem sultan ve hürrem dedi önceki sayfada var

şimdi inadına başka isimler bulacak bunlarda safiye sultan nurbanu sultan kösemi öldüren tarhana sultan
)

başkada arasada bulamaz
)

cevap yazdıysan saatini söyle buradan bakayım...kendi sorduğum sorunun cevabını bilmiyorsam tarih beni sülüman yapsın...googleden arıyor yazmışın sadece o görünüyor burda...

cevap yazdıysan saatini söyle buradan bakayım...kendi sorduğum sorunun cevabını bilmiyorsam tarih beni sülüman yapsın...googleden arıyor yazmışın sadece o görünüyor burda...

• Bugün 20:45 #300
    destere

Status :

Konular: 295
    Aldığı Beğeniler: 3927
    <dl class="userinfo_extra">

</dl>
    [h=2]
    [/h]
    hızlı gonzales Nickli Üyeden Alıntı

vallaha kardeşim hürrem zaten son üç yılda önceki 500 yıl bırak önümüzdeki 500 yılda bile konuşulacağından fazla konuşuldu...hürrem sadece kanuninin eşi ....mahidevran sultan gibi .. abartmaya gerek yok... osmanlı ve türk tarihinde 2 büyük kadın var...ne yazıkki hürrem onlardan biri değil...ama bu onun kötülüğüyle iyiliğiyle ilgili değil ...önemliliği önemsizliği ile ilgili...hürremden önemli o 2 kadını bilecekmisin bakalım söyle hadi...

hürremden daha önemli kadın yok osmanlı tarihinde hürremden daha önemsiz kadınlar var ama bunlardan biri torununu boğdurtmaya çalışırken kendisi boğdurulan kösem sultan

dedimki hürrem osmanlı tarihindeki en önemli kadındır sonra torununu öldürtmeye çalışırken kendisi öldürülen kösem sultan gelir

safiye sultanlar nurbanular tarhanalar sonra gelir

kısaca bunu dedim
)

şunu anladım destere senin hayatın hürrem olmuş gerçekten bilmiyonmu yoksa numaramı yapıyon...biri osmanlının ilk dönemi biri son döneminde yaşadı ipucu sana..

hızlı bizi dedektif etti ipuçlarını birleştirip sonuca ulaşıcaz inş. ipin ucu kötü bir yere çıkmazsa neyse ben yemek yemeye gidiyom sonra devam ederik

şunu anladım destere senin hayatın hürrem olmuş gerçekten bilmiyonmu yoksa numaramı yapıyon...biri osmanlının ilk dönemi biri son döneminde yaşadı ipucu sana..

hayatım hürrem değil

hem soruyorsun hürremden önemli iki tane var bunları söyleyin bakalım diyorsun sonrada yazdığın mesaj evlere şenlik hayatın hürrem olmuş diyorsun

hürremden daha önemli sultanlar var diyen kişi bunların kim olduğunu neden önemli olduğunu anlatır bizde hayretler içinde kalıp hak veririz ama senin sorduğun sorudaki iddialı girişin cevabı alınca aniden pes sınırlarına geldi cevabın bu olmamalıydı hızlı

- - - Ekleme - - -

Desterede gelmiş bir sen eksiktin dest

kambersiz düğün olmaz dedim
)

- - - Ekleme - - -

Bensiz nasıl devam edersiniz ne kaçırdım.

aslında pek bişey kaçırmış sayılmazsın bıraktığın yerde duruyoruz sadece sayfalar ilerliyor kimsenin değiştiği yok west
)

hayme hatun ve zübeyde hanım osmanlı tarihinin en önemli 2 kadınıdır...hayme hatun osmanlı devletinin kurucusu osman beyin annesi büyüten yetiştiren kadın...zübeyde hanım t.c.devletinin kurucusu m.kemali atatürkü büyütüp yetiştiren kadın..onların hürrem gibi tahtı tacı yoktu ama tarih yazan evlatlar yetiştirdiler....bunların ikiside bir çağı açıp kapamıştır...hürrem neyi yetiştirdi neyi açıp kapadı...hürremin yetiştirdiği çocukları osmanlıya sahip çıkmadı... hürrem olsada olur olmasada ...7 yaşındaki çocuğada sorsan 70 indeki ihtiyarada ...osman gaziden kanuniye kadar sayar osmanlı kanuni ile bitti zaten ondan sonra sadrazamlar yönetti imparatorluğu...hürrem tarihte abartıldığı gibi bir kadın değildir....dahada muhteşemi konuşmam....konu kapanmıştır bende...

başbakanın o kadar boş vakti var ki oturup muhteşem yüzyıl izleyebiliyor. ne de olsa tüm sistem tıkır tıkır işliyor, ülke de hiç sorun yok. vatandaşın refah seviyesi avrupa birliği ortalamasını ikiye katlamış durumda dizide izler yorumda yapar.devlet işlerinin bitmesi sonucu canı sıkılan rte ve bakanlar dizilere sarmış

alıntı.

yazmakla uğraşmayayım dedim birileri benim düşüncelerime tercüman olmuş