ilk ben sordum....
ilk ben sordum....
destere cevabını verdi şimdi neymiş sana göre söyle![]()
ne zaman yazdın ben göremiyorum sadece xemrenin yorumu var tekrar yaz ....bende cevap verdim hala sen soruyormusun)
yav arkadaşım ortaya bir laf attın kimmiş o 2 büyük kadın?biz m.yüzyılı eleştiriyoruz suçlu oluyoruz...ben hadi sürekli izlemiyorum duyumla hareket ediyorum...peki bu diziyi izleyip görüp rapor tutanlardamı yalan söylüyor...bu dizi osmanlının kahramanlıklarını anlatsa doğruyu olduğu gibi tanıtsa....muhteşemin yatak yerine savaş maceralarını anlatsa sürekli kim karşı çıksın bu diziye ya...ateş olmayan yerden duman çıkarmı...demokrasinin arkas ına sığınıp kanuni süleymanı sülüman yapan zihniyeti tekrar ve tekrar kınıyorum...
kösem sultan ve hürrem dedi önceki sayfada varbiz m.yüzyılı eleştiriyoruz suçlu oluyoruz...ben hadi sürekli izlemiyorum duyumla hareket ediyorum...peki bu diziyi izleyip görüp rapor tutanlardamı yalan söylüyor...bu dizi osmanlının kahramanlıklarını anlatsa doğruyu olduğu gibi tanıtsa....muhteşemin yatak yerine savaş maceralarını anlatsa sürekli kim karşı çıksın bu diziye ya...ateş olmayan yerden duman çıkarmı...demokrasinin arkas ına sığınıp kanuni süleymanı sülüman yapan zihniyeti tekrar ve tekrar kınıyorum...
- - - Ekleme - - -
ne zaman yazdın ben göremiyorum sadece xemrenin yorumu var tekrar yaz ....
yav arkadaşım ortaya bir laf attın kimmiş o 2 büyük kadın?
- - - Ekleme - - -
kösem sultan ve hürrem dedi önceki sayfada var
şimdi inadına başka isimler bulacak bunlarda safiye sultan nurbanu sultan kösemi öldüren tarhana sultan)
başkada arasada bulamaz)
cevap yazdıysan saatini söyle buradan bakayım...kendi sorduğum sorunun cevabını bilmiyorsam tarih beni sülüman yapsın...googleden arıyor yazmışın sadece o görünüyor burda...
cevap yazdıysan saatini söyle buradan bakayım...kendi sorduğum sorunun cevabını bilmiyorsam tarih beni sülüman yapsın...googleden arıyor yazmışın sadece o görünüyor burda...
şunu anladım destere senin hayatın hürrem olmuş gerçekten bilmiyonmu yoksa numaramı yapıyon...biri osmanlının ilk dönemi biri son döneminde yaşadı ipucu sana..
Desterede gelmiş bir sen eksiktin dest![]()
Bensiz nasıl devam edersiniz ne kaçırdım.![]()