Başbakan Muhteşem Yüzyıl'a Savaş Açtı!

dızını basarısını golgeyemez bunlar hurrem ezer

Her şeyin tek adamın lafına göre şekillendiği sistem padişahlık düzeni, monarşi, ben demokratik bir ülkenin başbakanından bahsediyoruz sanmıştım.

Sözde demokrasi lafı da hayal oldu galiba.

Neyse burası siyasi tartışma platformu değil, uzatmayayım.

sanmıyoruım
hürrem firuz etkisi tabi azalacak zaten firuzenin 2 nbölümü kaldı 13 bölümlükl anlaşması vardı artık sıra hürremin gelinleri ile şehzadelerin mücadelesinde

disarda etkisi yeni gözleniyor. başbakan oturup dizi mi izleyecek. tepkilere göre konuşuyor. dışarıda Turkıyeyı kötü tanıtıyor. tepki asıl buna .

dızını basarısını golgeyemez bunlar hurrem ezer

mahoni benimle sohbet veya tartışmak istiyorsan dogru düzgün mesaj ben benim bu dizi hakkındaki görüşümü yazdim sende senin görüşünü güclü tezlerle savunabilirsin ama görüyorumki senin bu cümlenle benim görüşüm dogru çıkmış, sende Hürrem i kahraman ilan etmişsin. Bence MY izlemefen önce Hürrem in hayatını bir araştır...

sana bana kalmaz o iş... 5 yıl öncede aşırı milliyetçiler aynısını söylüyorlarda önce show patronu saner ayar çark etti sonra pana ...kurtlar vadisi terörün akibetine uğrayacak m.yüzyıl...senaryosuyla oynayacaklar...bunuda zaten star müdürü isteyecek..yapımcıların eli bağlı çünkü hiçbir müdür başbakanı bir dizi yüzünden karşısına almak istemez... eleştiri yerine ulaşmıştır zaten...haklımı peki bunda bence haklı...m.yüzyıl işin suyunu çıkardı artık harem halvet hürrem firuze...koskoca devleti osmanlıda bunlar mı konuşuluyor bu neya....

araştıralım hadi haseki hastensini kurmuş-medreseler yaptırmış-mekke medineye su götürmüş-köle pazarını kaldırtmış

diziyi izlemedn yorum yapanlar güldürüyor
firze zaten en kötü 77. bölüme anlaşömsı doluyor firuz azalacakmış senaryoda çok komik bunlar .d

açık bir soru Atatürk ile okadar filim çekildi ki halk arasında o mevzu bayağıda konuşulur. bir kez muhtesemın yaptığı şey gosterıldi mi.
))) niye diye sormak aklimiza gelmedi mi. çünkü saygı denen bişey var.

forumun diğer başlığı şu olabilirdi... BAŞBAKAN SÜLÜMANA HÜRREMİNİDE AL GİT DEDİ...

saygı değil kanun var
direkt yasaklanır film bir içki içiyor diye can dündar ı taşlatacaktı adamalr

- - - Ekleme - - -

forumun diğer başlığı şu olabilirdi... BAŞBAKAN SÜLÜMANA HÜRREMİNİDE AL GİT DEDİ...

dediği ile kalır

sana bana kalır o iş onları başa getiren bizleriz ve işmize gelmeyince indiririz demokraside halk ne derse o olur.. padişahlık sistemi gelmediği müddetçe senin o parlak başbakanın halkla ters düşemez

kurtlara ayar verdiği içinmi kurtların bugünkü senaryosu sana hoş geliyor kurtların eski bölümlerini sevmediğini bilmiyordum

kurtlara ayar vermek gibi bir hataya düştüyse bu onun iyi bir başbakan olduğunu değil sadece kendisi gibi düşünenlere hayat hakkı tanıdığını gösterir her türlü dediğin olay sakat olay .. muhteşemi yönetenler kurtları yönetenler gibi ortama göre renk değiştiren bukalemun değilse muhteşemde senaryo bozulmaz..

- - - Ekleme - - -

yada şöyle olabilirdi başlık .. başbakanda hareme katıldı ..