Başbakan Muhteşem Yüzyıl'a Savaş Açtı!

furkan o zaman sultan süleyman yerine başka bir isim kullansinlar. T.C. De Padişahlarımıza halkımızın büyük bir saygısı ve sevgisi var. Evet biz dizidekiler dogru olmadigini boliyoruz ama bizden sonra gelecek nesil Sultan süleyman ı yanlış tanıyabilir. Bu arada tarihimizin en nalet kadınlarından Hürrem i bile kahraman yaptılar

dızını basarısını golgeyemez bunlar hurrem ezer

oooooo bu forumda ne yorumlar yapılıyormuş ya.... başbakana atıp tutmalar meydan okumalar falan filan.... ya sizlerömrünüzde kaç kez başbakanla oturup yüzyüze konuştunuzda meydan okuyacak cesareti bulabiliyonuz. 5 yıl önce kurtlar vadisi terör sansüre uğradığında nerdeydiniz peki o zaman niye ortaya çıkmadınız...... bu adam tc başbakanı... herşey 1 lafına bakar kaldırın okadar ....star rtük e bağlı rtük b.arınçab.arınç başkakana....sokakta çoğu kişiye sorsan m yüzyılı diyecekleri ecdadımıza saygısızlık yapan dizi.... başbakan seçmenin ağzıylakonuşur her zaman ...söylediklerine de sonuna kadar katılıyor destekoluyorum başbakan konuşmasa rtükün harekete geçeceği falan yok...şimdi m.yüzyıl düşünsün artık...muhteşem süleyman at üstünde mi koşuyordu avrat üstündemi..

Her şeyin tek adamın lafına göre şekillendiği sistem padişahlık düzeni, monarşi, ben demokratik bir ülkenin başbakanından bahsediyoruz sanmıştım. :)

Sözde demokrasi lafı da hayal oldu galiba. :)

Neyse burası siyasi tartışma platformu değil, uzatmayayım. :)

bir diziyi ortadan kaldırmak demek yayından kaldırmak demek değildir sadece kurtlar vadisine yaptıklarına yapacaklar diyeceklerki ya senaryonu değiştirirsin ya tarih olursun... yani anlayacağın hürremli firuzeli entrikalı bölümler tarih olcak....eh artık süleymanada ordunun başında sefer göründü ....

sanmıyoruım :D hürrem firuz etkisi tabi azalacak zaten firuzenin 2 nbölümü kaldı 13 bölümlükl anlaşması vardı artık sıra hürremin gelinleri ile şehzadelerin mücadelesinde:D

Başbakanın da her insan gibi diziler hakkında yorum yapma hakkı var elbette ama neden şimdi diye soruyor insan, dizi 3 yıldır yayında, ne oldu da bugün diziyi eleştirmeye karar verdi !

Bu eleştiri sonucu ne olacağı ise çok açık, hiç bir şey...

Başbakanın dizi kaldırmaya gücü yetmez, umut bağladığı yargı neye dayanarak kaldıracak ki diziyi...

Sadece aşırı sağcı kesimi yanına çekme çabası... Aslında diziyi AKP'lilerin de izlediği aşikar...

Muhteşem Yüzyıl şimdi mağdur edebiyatı ile iyice yükselir, başbakan bunu bilmeyecek kadar saf değildir herhalde, edebiyattan iyi anlaması lazım. :)

disarda etkisi yeni gözleniyor. başbakan oturup dizi mi izleyecek. tepkilere göre konuşuyor. dışarıda Turkıyeyı kötü tanıtıyor. tepki asıl buna .

dızını basarısını golgeyemez bunlar hurrem ezer

mahoni benimle sohbet veya tartışmak istiyorsan dogru düzgün mesaj ben benim bu dizi hakkındaki görüşümü yazdim sende senin görüşünü güclü tezlerle savunabilirsin ama görüyorumki senin bu cümlenle benim görüşüm dogru çıkmış, sende Hürrem i kahraman ilan etmişsin. Bence MY izlemefen önce Hürrem in hayatını bir araştır...

lafla peyn,ir gemisi yürümüyor hızlı

madem o güç kudr5et var başbakanında diziyi kaldırsa ya :))

benim senin gibi laf salatası yapıyor o da

aklınca biryerlere mesaj veriyor..:)

boş işler bunlar bu laflardan en fazla yararlanacak olan yine muhteşem hürremdir eleştirilerden besleniyor hürrem sonunda başbakanıda rüzgarıyla devirecek :)))
sana bana kalmaz o iş... 5 yıl öncede aşırı milliyetçiler aynısını söylüyorlarda önce show patronu saner ayar çark etti sonra pana ...kurtlar vadisi terörün akibetine uğrayacak m.yüzyıl...senaryosuyla oynayacaklar...bunuda zaten star müdürü isteyecek..yapımcıların eli bağlı çünkü hiçbir müdür başbakanı bir dizi yüzünden karşısına almak istemez... eleştiri yerine ulaşmıştır zaten...haklımı peki bunda bence haklı...m.yüzyıl işin suyunu çıkardı artık harem halvet hürrem firuze...koskoca devleti osmanlıda bunlar mı konuşuluyor bu neya....

mahoni benimle sohbet veya tartışmak istiyorsan dogru düzgün mesaj ben benim bu dizi hakkındaki görüşümü yazdim sende senin görüşünü güclü tezlerle savunabilirsin ama görüyorumki senin bu cümlenle benim görüşüm dogru çıkmış, sende Hürrem i kahraman ilan etmişsin. Bence MY izlemefen önce Hürrem in hayatını bir araştır...

araştıralım hadi haseki hastensini kurmuş-medreseler yaptırmış-mekke medineye su götürmüş-köle pazarını kaldırtmış:D

diziyi izlemedn yorum yapanlar güldürüyor :d firze zaten en kötü 77. bölüme anlaşömsı doluyor firuz azalacakmış senaryoda çok komik bunlar .d

açık bir soru Atatürk ile okadar filim çekildi ki halk arasında o mevzu bayağıda konuşulur. bir kez muhtesemın yaptığı şey gosterıldi mi. :)))) niye diye sormak aklimiza gelmedi mi. çünkü saygı denen bişey var.

açık bir soru Atatürk ile okadar filim çekildi ki halk arasında o mevzu bayağıda konuşulur. bir kez muhtesemın yaptığı şey gosterıldi mi. :)))) niye diye sormak aklimiza gelmedi mi. çünkü saygı denen bişey var.

saygı değil kanun var :D direkt yasaklanır film bir içki içiyor diye can dündar ı taşlatacaktı adamalr

- - - Ekleme - - -

forumun diğer başlığı şu olabilirdi... BAŞBAKAN SÜLÜMANA HÜRREMİNİDE AL GİT DEDİ...

dediği ile kalır :d

sana bana kalmaz o iş... 5 yıl öncede aşırı milliyetçiler aynısını söylüyorlarda önce show patronu saner ayar çark etti sonra pana ...kurtlar vadisi terörün akibetine uğrayacak m.yüzyıl...senaryosuyla oynayacaklar...bunuda zaten star müdürü isteyecek..yapımcıların eli bağlı çünkü hiçbir müdür başbakanı bir dizi yüzünden karşısına almak istemez... eleştiri yerine ulaşmıştır zaten...haklımı peki bunda bence haklı...m.yüzyıl işin suyunu çıkardı artık harem halvet hürrem firuze...koskoca devleti osmanlıda bunlar mı konuşuluyor bu neya....

sana bana kalır o iş onları başa getiren bizleriz ve işmize gelmeyince indiririz demokraside halk ne derse o olur.. padişahlık sistemi gelmediği müddetçe senin o parlak başbakanın halkla ters düşemez :)

kurtlara ayar verdiği içinmi kurtların bugünkü senaryosu sana hoş geliyor kurtların eski bölümlerini sevmediğini bilmiyordum

kurtlara ayar vermek gibi bir hataya düştüyse bu onun iyi bir başbakan olduğunu değil sadece kendisi gibi düşünenlere hayat hakkı tanıdığını gösterir her türlü dediğin olay sakat olay .. muhteşemi yönetenler kurtları yönetenler gibi ortama göre renk değiştiren bukalemun değilse muhteşemde senaryo bozulmaz..

- - - Ekleme - - -

forumun diğer başlığı şu olabilirdi... BAŞBAKAN SÜLÜMANA HÜRREMİNİDE AL GİT DEDİ...

yada şöyle olabilirdi başlık .. başbakanda hareme katıldı ..