Başbakan Muhteşem Yüzyıl'a Savaş Açtı!

Başbakana bu konuda sonuna kadar hak veriyorum. Afedersiniz dizi de Sultan Süleyman Resmen pezevenk gibi gösteriliyor.

yasin bu benzetme hiç olmamış bari kullandığın kelimeyi biipleseydin bu şekilde olmamış gibi :))

benim bildiğim p... ler kadın satıcısıdır belli bir çıkar karşılığı kadın ticareti yapan kişiye p... deniyor dizide ben sülümanı bu işi yaparken görmedim nasıl böyle bir çıkarımda bulundun orasınıda tam anlayamadım ..

Hayir yani, hangi yapimci veya kanal istemez ki dizisi yüksek reyting alsin, çok popüler olsun, çok konusulsun falan..

yasin bu benzetme hiç olmamış bari kullandığın kelimeyi biipleseydin bu şekilde olmamış gibi :))

benim bildiğim p... ler kadın satıcısıdır belli bir çıkar karşılığı kadın ticareti yapan kişiye p... deniyor dizide ben sülümanı bu işi yaparken görmedim nasıl böyle bir çıkarımda bulundun orasınıda tam anlayamadım ..
😀d:d tdk gibisin panpa:

nerden biliyon gardaş araya mı karıştın :d

bunu beyazsoyun sorması lazımdı bu cümle sana ait olamaz:))

haremden bahset diyor ordamı yaşadınız

padişah cariyeleri kovalıyordu desen niye gördünmü diyor

görmedim ama akıl var mantık var bir kamyon dolusu kadın haremde süs olsun diyemi duruyordu :))

Başbakanın da her insan gibi diziler hakkında yorum yapma hakkı var elbette ama neden şimdi diye soruyor insan, dizi 3 yıldır yayında, ne oldu da bugün diziyi eleştirmeye karar verdi !

Bu eleştiri sonucu ne olacağı ise çok açık, hiç bir şey...

Başbakanın dizi kaldırmaya gücü yetmez, umut bağladığı yargı neye dayanarak kaldıracak ki diziyi...

Sadece aşırı sağcı kesimi yanına çekme çabası... Aslında diziyi AKP'lilerin de izlediği aşikar...

Muhteşem Yüzyıl şimdi mağdur edebiyatı ile iyice yükselir, başbakan bunu bilmeyecek kadar saf değildir herhalde, edebiyattan iyi anlaması lazım. :)

bunu beyazsoyun sorması lazımdı bu cümle sana ait olamaz:))

haremden bahset diyor ordamı yaşadınız

padişah cariyeleri kovalıyordu desen niye gördünmü diyor

görmedim ama akıl var mantık var bir kamyon dolusu kadın haremde süs olsun diyemi duruyordu :))

zaten kadınları kovalamaması sorun olurdu hem soyu evam etmez hem de:d

- - - Ekleme - - -

Başbakanın da her insan gibi diziler hakkında yorum yapma hakkı var elbette ama neden şimdi diye soruyor insan, dizi 3 yıldır yayında, ne oldu da bugün diziyi eleştirmeye karar verdi !

Bu eleştiri sonucu ne olacağı ise çok açık, hiç bir şey...

Başbakanın dizi kaldırmaya gücü yetmez, umut bağladığı yargı neye dayanarak kaldıracak ki diziyi...

Sadece aşırı sağcı kesimi yanına çekme çabası... Aslında diziyi AKP'lilerin de izlediği aşikar...

Muhteşem Yüzyıl şimdi mağdur edebiyatı ile iyice yükselir, başbakan bunu bilmeyecek kadar saf değildir herhalde, edebiyattan iyi anlaması lazım. :)

nerelerdesin mübarek:d

oooooo bu forumda ne yorumlar yapılıyormuş ya.... başbakana atıp tutmalar meydan okumalar falan filan.... ya sizlerömrünüzde kaç kez başbakanla oturup yüzyüze konuştunuzda meydan okuyacak cesareti bulabiliyonuz. 5 yıl önce kurtlar vadisi terör sansüre uğradığında nerdeydiniz peki o zaman niye ortaya çıkmadınız...... bu adam tc başbakanı... herşey 1 lafına bakar kaldırın okadar ....star rtük e bağlı rtük b.arınçab.arınç başkakana....sokakta çoğu kişiye sorsan m yüzyılı diyecekleri ecdadımıza saygısızlık yapan dizi.... başbakan seçmenin ağzıylakonuşur her zaman ...söylediklerine de sonuna kadar katılıyor destekoluyorum başbakan konuşmasa rtükün harekete geçeceği falan yok...şimdi m.yüzyıl düşünsün artık...muhteşem süleyman at üstünde mi koşuyordu avrat üstündemi..

benim bildiğim p... ler kadın satıcısıdır belli bir çıkar karşılığı kadın ticareti yapan kişiye p... deniyor dizide ben sülümanı bu işi yaparken görmedim nasıl böyle bir çıkarımda bulundun orasınıda tam

Evet kardeş yanlı lafı kullanmışım p... Yerine zampara olacaktı

hızlı 20 dakikadır konuyu okuyon bu muj çıktı yorum :D başbakan yargıya bel bağlamış ama aihm gitse yapımcı diziye hiçbir şey yapamaz başbakan bile olsA :D karalıyor lafının my ye atılan iftira olduğunu diziden kesitlerle ortaya koydum

oooooo bu forumda ne yorumlar yapılıyormuş ya.... başbakana atıp tutmalar meydan okumalar falan filan.... ya sizlerömrünüzde kaç kez başbakanla oturup yüzyüze konuştunuzda meydan okuyacak cesareti bulabiliyonuz. 5 yıl önce kurtlar vadisi terör sansüre uğradığında nerdeydiniz peki o zaman niye ortaya çıkmadınız...... bu adam tc başbakanı... herşey 1 lafına bakar kaldırın okadar ....star rtük e bağlı rtük b.arınçab.arınç başkakana....sokakta çoğu kişiye sorsan m yüzyılı diyecekleri ecdadımıza saygısızlık yapan dizi.... başbakan seçmenin ağzıylakonuşur her zaman ...söylediklerine de sonuna kadar katılıyor destekoluyorum başbakan konuşmasa rtükün harekete geçeceği falan yok...şimdi m.yüzyıl düşünsün artık...muhteşem süleyman at üstünde mi koşuyordu avrat üstündemi..

basbakanın ısı bıttı :)

Hayir yani, hangi yapimci veya kanal istemez ki dizisi yüksek reyting alsin, çok popüler olsun, çok konusulsun falan..
bir dizi çok konuşuluyor çok eleştiriliyorsa onda bir sorun vardır...bir ülkenin başbakanı bir diziye çok ağır konuşuyorsa onda bir tuhaflık vardır.... bu ülkede kaç kusur dizi var neden muhteşem yüzyıl ...

lafla peyn,ir gemisi yürümüyor hızlı

madem o güç kudr5et var başbakanında diziyi kaldırsa ya :))

benim senin gibi laf salatası yapıyor o da

aklınca biryerlere mesaj veriyor..:)

boş işler bunlar bu laflardan en fazla yararlanacak olan yine muhteşem hürremdir eleştirilerden besleniyor hürrem sonunda başbakanıda rüzgarıyla devirecek :)))

bir dizi çok konuşuluyor çok eleştiriliyorsa onda bir sorun vardır...bir ülkenin başbakanı bir diziye çok ağır konuşuyorsa onda bir tuhaflık vardır.... bu ülkede kaç kusur dizi var neden muhteşem yüzyıl ...

önceki mesajlara bakarsan anlarsın insanalrın kafasındaki osmanlı imajını yerle bir etti
başbakanın etkili olmaya çalışıtığı arap dünyasında karizmasınbı bozuyor bu dizi

Yalniz diziler kurgudan ibarettir. Her dizi reytingini arttirmak için iyi hamleler yapar.

furkan o zaman sultan süleyman yerine başka bir isim kullansinlar. T.C. De Padişahlarımıza halkımızın büyük bir saygısı ve sevgisi var. Evet biz dizidekiler dogru olmadigini boliyoruz ama bizden sonra gelecek nesil Sultan süleyman ı yanlış tanıyabilir. Bu arada tarihimizin en nalet kadınlarından Hürrem i bile kahraman yaptılar

hızlı 20 dakikadır konuyu okuyon bu muj çıktı yorum :D başbakan yargıya bel bağlamış ama aihm gitse yapımcı diziye hiçbir şey yapamaz başbakan bile olsA :D karalıyor lafının my ye atılan iftira olduğunu diziden kesitlerle ortaya koydum
bir diziyi ortadan kaldırmak demek yayından kaldırmak demek değildir sadece kurtlar vadisine yaptıklarına yapacaklar diyeceklerki ya senaryonu değiştirirsin ya tarih olursun... yani anlayacağın hürremli firuzeli entrikalı bölümler tarih olcak....eh artık süleymanada ordunun başında sefer göründü ....