- Reaksiyon puanı
- 3,666
- Puanı
- 410
Evet 2 taneO zaman çocuklarında vardır .Bende açık lisedeyim .
Evet 2 taneO zaman çocuklarında vardır .Bende açık lisedeyim .
Kız mı erkekmı maşallahEvet 2 tane
ErkekKız mı erkekmı maşallah
O zaman ikiside erkek maşalahErkek
------
@seyfullXh neden şaşırdın acaba kurduğum cümleye mi? Dönüp bakınca bende cok güldüm ya😀😁😂
İşte o hayaline kavuşan nadir insanlardan biri herkese nasip olmuyor işteKüçükken öğretmen diyordum , sonra değişti ama sona bakarsak. Evet büyüyünce öğretmen oldum.😊
Aslında hiçbir şey için geç değildir. Belki olursunuz.İşte o hayaline kavuşan nadir insanlardan biri herkese nasip olmuyor işte
Gerçi ben artık bunu dert etmiyorum ya alıştım😉
İşte sorun o artık öyle bir hayalim yok kabullendimAslında hiçbir şey için geç değildir. Belki olursunuz.
Çocukken bu soru hepimize sorulmuştur eminim 😉
Kendimiz küçük ama hayallerimizin büyük olduğu zamanlardı
Hepimiz büyümek ve bir şeyler olmak isterdik
Peki siz büyüyünce ne olmak istiyordunuz?
@12.Adam @Emre Ozansoy @EmreCan @The_Erinch @Angelica @Zeyno45 @Dosi @Tolstoyevski @Turkuazz @serhatt @Doğan @seyfullXh @slhttnmtl
Forumdan bi abladan öğrendiğime göre iki tane ufaklığın varmış 😊Çalışmıyorum ev hanımıyım Lise mezunuyum ben😉
Çen Büyüyüp prençec mi Olcan heeNe alakaysa nerden aklıma geliyordu ise ben prenses olacam diyordum
Allah analı babalı büyütsün.Evet 2 tane
Nerden olacam canım aileler çoğu kızı prenses gibi yetiştiriyor TV deki diziler de çizgi filmlerde ,masallarda işleniyor bu konu imrenmen normal😉Ne alakaysa nerden aklıma geliyordu ise ben prenses olacam diyordum
Evet abisi o bir prenses zatenÇen Büyüyüp prençec mi Olcan hee
Burada haberler ne cabuk yayılıyor öyleForumdan bi abladan öğrendiğime göre iki tane ufaklığın varmış 😊
Teşekkür ederim😉Allah analı babalı büyütsün.
Kurumuş boğazımmpolis olmak isterdim boyum yetmiyor ama
Nerden olacam canım aileler çoğu kızı prenses gibi yetiştiriyor TV deki diziler de çizgi filmlerde ,masallarda işleniyor bu konu imrenmen normal😉
Evet abisi o bir prenses zaten
Burada haberler ne cabuk yayılıyor öyle
😊evet iki oğlum var biri ergenlik döneminde genç olma yolunda😉
Teşekkür ederim😉
tabii az kurumadı bizimde boğazımız yaKurumuş boğazımm
------
Ben öğretmen aşçı ve avukat düşünüyordum şimdi avukatı eledim öğretmen ve aşçı kaldı
Ailen prensesim diye mi severdi acaba yoksa prensesi nereden bileceksin😊Valla öylemi bilmiyorum ben öyle prensesli çizgi filmlerde izlemezdim ama öyle derdim işte
Sonra ne oldular peki😉Büyüyünce adam olacam diyenleri de gördük
hepsinden uzak duruyorum hepsi karaktersizlikte sınır tanımıyorlar artıkSonra ne oldular peki😉
Anne olacam diyenlerde vardı ,gelin olacam diyenlerde ama o ben değildim
😀😂😂
Adam olamamışlar anlaşılan☺uzak durmak en iyisi😊hepsinden uzak duruyorum hepsi karaktersizlikte sınır tanımıyorlar artık