- Reaksiyon puanı
- 3,748
- Puanı
- 410
Evet 2 taneO zaman çocuklarında vardır .Bende açık lisedeyim .
Evet 2 taneO zaman çocuklarında vardır .Bende açık lisedeyim .
Kız mı erkekmı maşallahEvet 2 tane
ErkekKız mı erkekmı maşallah
O zaman ikiside erkek maşalahErkek
------
@seyfullXh neden şaşırdın acaba kurduğum cümleye mi? Dönüp bakınca bende cok güldüm ya😀😁😂
İşte o hayaline kavuşan nadir insanlardan biri herkese nasip olmuyor işteKüçükken öğretmen diyordum , sonra değişti ama sona bakarsak. Evet büyüyünce öğretmen oldum.😊
Aslında hiçbir şey için geç değildir. Belki olursunuz.İşte o hayaline kavuşan nadir insanlardan biri herkese nasip olmuyor işte
Gerçi ben artık bunu dert etmiyorum ya alıştım😉
İşte sorun o artık öyle bir hayalim yok kabullendimAslında hiçbir şey için geç değildir. Belki olursunuz.
Çocukken bu soru hepimize sorulmuştur eminim 😉
Kendimiz küçük ama hayallerimizin büyük olduğu zamanlardı
Hepimiz büyümek ve bir şeyler olmak isterdik
Peki siz büyüyünce ne olmak istiyordunuz?
@12.Adam @Emre Ozansoy @EmreCan @The_Erinch @Angelica @Zeyno45 @Dosi @Tolstoyevski @Turkuazz @serhatt @Doğan @seyfullXh @slhttnmtl
Forumdan bi abladan öğrendiğime göre iki tane ufaklığın varmış 😊Çalışmıyorum ev hanımıyım Lise mezunuyum ben😉
Çen Büyüyüp prençec mi Olcan heeNe alakaysa nerden aklıma geliyordu ise ben prenses olacam diyordum![]()
![]()
Allah analı babalı büyütsün.Evet 2 tane
Nerden olacam canım aileler çoğu kızı prenses gibi yetiştiriyor TV deki diziler de çizgi filmlerde ,masallarda işleniyor bu konu imrenmen normal😉Ne alakaysa nerden aklıma geliyordu ise ben prenses olacam diyordum![]()
![]()
Evet abisi o bir prenses zatenÇen Büyüyüp prençec mi Olcan hee![]()
Burada haberler ne cabuk yayılıyor öyleForumdan bi abladan öğrendiğime göre iki tane ufaklığın varmış 😊
Teşekkür ederim😉Allah analı babalı büyütsün.
Kurumuş boğazımmpolis olmak isterdim boyum yetmiyor ama![]()
Nerden olacam canım aileler çoğu kızı prenses gibi yetiştiriyor TV deki diziler de çizgi filmlerde ,masallarda işleniyor bu konu imrenmen normal😉
Evet abisi o bir prenses zaten
Burada haberler ne cabuk yayılıyor öyle
😊evet iki oğlum var biri ergenlik döneminde genç olma yolunda😉
Teşekkür ederim😉
tabii az kurumadı bizimde boğazımız yaKurumuş boğazımm
------
Ben öğretmen aşçı ve avukat düşünüyordum şimdi avukatı eledim öğretmen ve aşçı kaldı![]()
Ailen prensesim diye mi severdi acaba yoksa prensesi nereden bileceksin😊Valla öylemi bilmiyorum ben öyle prensesli çizgi filmlerde izlemezdim ama öyle derdim işte![]()
Sonra ne oldular peki😉Büyüyünce adam olacam diyenleri de gördük![]()
![]()
hepsinden uzak duruyorum hepsi karaktersizlikte sınır tanımıyorlar artıkSonra ne oldular peki😉
Anne olacam diyenlerde vardı ,gelin olacam diyenlerde ama o ben değildim
😀😂😂
Adam olamamışlar anlaşılan☺uzak durmak en iyisi😊hepsinden uzak duruyorum hepsi karaktersizlikte sınır tanımıyorlar artık