Hayır Star'a gıcığım
beyazsoy haklı çıktı lodly bu kelimede herseyi ifade etti
maksadi belliydi lodly 2 defa mesajımda uyardım dedim konu basligi kasitli inanmadın bak
Hayır Star'a gıcığım
beyazsoy haklı çıktı lodly bu kelimede herseyi ifade etti
maksadi belliydi lodly 2 defa mesajımda uyardım dedim konu basligi kasitli inanmadın bak
Zaten başından belli bilmiyor musunuz?kaç kişi yazdı Star sevmediği için böyle başlık attı diye
ipligini pazara çıkardık iste gerçekler lodly duy sende stara satasion ama iyi oldugunda yaziyon arkadas rengini belli etti
yani 0 antici kesinlikle beyazsoy haklı
ipligini pazara çıkardık iste gerçekler lodly duy sende stara satasion ama iyi oldugunda yaziyon arkadas rengini belli etti
yani 0 antici kesinlikle beyazsoy haklı
Hayır Star'a gıcığım
Kreyscim şuan tartıştığımız başlığın hangi amaçla yazıldığı değil başlığın haber ile uyumu.
Yahu kim cevap verecekse versin, Star veya yapımcı orası beni bağlamaz.
Sonuçta başlık ile haber gayet uyumlu.Her zamanki gibi kasan sensin canım beyazsoycum.
haberin dogruluk niteligi tasımadigi tespit edildi buda ilk baslıgı atan gazatecinin cahilligine veriyorum haber dogruluk niteligi tasimiyorsa sen bu haberi kanal'a mal edemessin ve yapımcıdan açıklama isteyemessin daha yarismanin formatını bilmeyen birinin eline kalem verirlerse böle patlarlar
bir haber haber niteligi tasımasi için asparagas olmamıs lazım bu haber sallama sallama haberi ciddi ciddi vurmus burda beyazsoy dedigini bir ben anladımve haklı buldum
skandal kiminse ondan cevap istenir iyi ozaman sen cevap ver starin skandalina ))))))
haberin dogruluk niteligi tasımadigi tespit edildi buda ilk baslıgı atan gazatecinin cahilligine veriyorum haber dogruluk niteligi tasimiyorsa sen bu haberi kanal'a mal edemessin ve yapımcıdan açıklama isteyemessin daha yarismanin formatını bilmeyen birinin eline kalem verirlerse böle patlarlar
bir haber haber niteligi tasımasi için asparagas olmamıs lazım bu haber sallama sallama haberi ciddi ciddi vurmus burda beyazsoy dedigini bir ben anladımve haklı buldum
Vallaha gülüyorum ha.Yahu Star'dan bahsetmese ne olur ki.Sonuçta program Star'da yayınlanmış. Buğra da Star'da yayınlanan bir programda skandal anlamında Yine Star Yine Skandal yazmış.Gayet normal doğal yani. Ciddi ciddi komiksiniz ya haberde star yazmıyormuş başlık uyumsuzmuş.
Kreyscim şuan tartıştığımız başlığın hangi amaçla yazıldığı değil başlığın haber ile uyumu.
bir haber haber niteligi tasımasi için asparagas olmamıs lazım bu haber sallama sallama haberi ciddi ciddi vurmus burda beyazsoy dedigini bir ben anladım ve haklı buldum
ah lordly de senin gibi anlayisli olsa ))))))
- - - Ekleme - - -
lordly neyi tartisiyor kendi kendiyle yine celisti ))) biz hem basligi hemde bugranin baslihini tartiyorduk ))))))
lordly yaw bu haberi ilk yapan kisi icerige hakim olan sozde hatayi bulan kisi . bu kisi skandali buyuk risk yapmis diyor ama sen israrla star yapti. )))) haber haberi yapanindir. sonra haberi degistirenlerin amaci belli neyin itirazi iste bugrada neden degistirdigini soyledi neyi savunuyon hala ya ))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?