Büyük Risk Kendini Riskledi !

ne alaka yahu. Ben de onu diyorum zaten haber aynı zaten, kasmaya ne gerek var. Başlık da gayet normal.

Haberi yazan kişi saçmalayıp skandal gibi göstermiş olayı. Buğra da yine star yine skandal yazmış yani bundan doğal ne olabilir. Haber zaten neredeyse her sitede var zaten.

tmam baslik deĞİstİ ama haber dogruluk payi yok yanİ baslik gerÇegİ yansitmiyor

tmam baslik deĞİstİ ama haber dogruluk payi yok yanİ baslik gerÇegİ yansitmiyor

Yahu onu söyledik zaten haber yanlış. :D O konuda problem yok. Bu konunun başlığı da büyük risk kendini riskledi ona bakarsan. Bu başlık da uyuşmuyor. Haber kökten saçma zaten. Haber bile değil. Programı izlemeden saçmalamış kim yazdıysa...

lordly bikezde yazdigimi anlasan haberin icerigiyle baslik uyumsuz haberde slandalin yapimci tarafindan yapildigi vurgulaniyor. ama stara kil tipler basligi degistirmisler iste

- - - Ekleme - - -

bugrada degisen basliga ekleme yaparak star sevgisini godtermis :)))))

lordly bikezde yazdigimi anlasan haberin icerigiyle baslik uyumsuz haberde slandalin yapimci tarafindan yapildigi vurgulaniyor. ama stara kil tipler basligi degistirmisler iste

Sende Focus Film çalışanı tutuklanmış haberinde FOX Sapığı demiştin oda yapımcıydı FOX ile alakası yoktu

beyazsoy şuan bildiğin saçmaladın yani bu diyecek bir şey yok artık.

Yahu yapımcının programı uzayda mı yayınlanıyor. Star'da yayınlanıyor.

Program canlı değil zaten. Star tv yayınlamadan önce kontrol etseymiş o zaman.

Haberin içeriği bir skandal olduğu yönünde başlıkta da Star'da skandal denmiş. Program Star'da olduğuna göre sorun da yok...

lordly yine hakli cikmak icin ugrasiyon :)))))

yaw kardesim program starda da biz proragmimi konusuyoruz biz haberi konusuyoruz. haberin icerigi stara salla yok yapimciya salliyor zaten yapimcidan cevap istiyor. haberle baslik uyumlu olmasi gerektiginde bugranin basligi yanlis ve zorlama

ha yeni haber uretir stardan hesap sorasan baslik dogru olur.

umarim bu kez anlamissindir :)))))

- - - Ekleme - - -

Sende Focus Film çalışanı tutuklanmış haberinde FOX Sapığı demiştin oda yapımcıydı FOX ile alakası yoktu

haberin iceriginde foxsun hep boyle sapik enses iliskili diziler yayinladigi vardi ondan baslik beni rahatsiz etmedi. tutuklanan kisinin sadece focusta calustigi net degildi ayrica. ayrica o habetden sonra akit gaztesinden haber aktarmadim haberleri yanlis cikiyor

Ben yine anladım ama her zamanki gibi saçmaladın ve haklı çıkmaya uğraşıyorsun. :D Yahu dediğin komik valla. Haberde yapımcı yazıyor diye niye kanalı başlığa yazmayalım. :d

Haberi okudum yapımcı'dan cevap bekleniyor denmiş. Eğer haber doğru olsaydı sonuçta bu skandalın sahibi sadece yapımcı olmayacaktı. Star Tv de bu programı yayınladığına göre yapımcı kadar hatalıdır. Haberde sadece yapımcı lafı edilmiş diye Star Tv'nin adı başlıkta yazılamaz demek kadar saçma bir şey olamaz. :d Program Star'da yayınlandığına göre başlıkta Star yazılabilir. Her şey normal... :)

lordly bak sacmalama sana ozgu bi durum o lafi iade edeuim

ikincisi starda suclu buna bisey demiyorum ama sen anlamamakta israrlisin biz starin hatasini konusmiyoruz baslikla haberin uyumunu konusuyoruz. unut star dusmanligini konuya odaklan :)))))))) sen bu habere ekleme yapip stardan ve yapimcidan haber bekliyoruz deseydin baslik dogru olurdu. haber sadece program ve yapimci uzerine kurulmus ondan yanlis

- - - Ekleme - - -

ikincisi starda suclu buna bisey demiyorum ama sen anlamamakta israrlisin biz starin hatasini konusmiyoruz baslikla haberin uyumunu konusuyoruz. unut star dusmanligini konuya odaklan :)))))))) sen bu habere ekleme yapip stardan ve yapimcidan haber bekliyoruz deseydin baslik dogru olurdu. haber sadece program ve yapimci uzerine kurulmus ondan yanlis

- - - Ekleme - - -

+1

Vallaha gülüyorum ha. :d Yahu Star'dan bahsetmese ne olur ki. :D Sonuçta program Star'da yayınlanmış. Buğra da Star'da yayınlanan bir programda skandal anlamında Yine Star Yine Skandal yazmış. :D Gayet normal doğal yani. Ciddi ciddi komiksiniz ya haberde star yazmıyormuş başlık uyumsuzmuş. :d

Vallaha gülüyorum ha. :d Yahu Star'dan bahsetmese ne olur ki. :D Sonuçta program Star'da yayınlanmış. Buğra da Star'da yayınlanan bir programda skandal anlamında Yine Star Yine Skandal yazmış. :D Gayet normal doğal yani. Ciddi ciddi komiksiniz ya haberde star yazmıyormuş başlık uyumsuzmuş. :d

normalde genelde sen eziodun ama busefer beyazsoy ezdi gibi bi yoruma bidaha bak beyazsoy dedigi

haber başlıkla alakasız

her zaman ki gibi herkes anladi bir lordly anlamadi :))))) tartismalarimizin klasik sonu :))))))

@beyazsoy Bence kreys seni her konuda ezmesine(özellikle vadi konusunda) rağmen sen yine bana inat kreysi savunmaya kalktın ve yine rezil ettin kendini arkadaşım. :d

Ayrıca aşağıya Buğra'nın haberi aldığı linki koyuyorum.

Haberin son cümlesi;

"Şimdi herkes Star TV ekranlarında izleyici ile buluşan Büyük Risk yarışmasının yapımcılarının olayla ilgili açıklama yapmasını bekliyor."

Sonuç olarak "Yine Star Yine Skaldal" başlığı gayet uygun. :)

Star yazmasaydı da uygun olurdu zaten kasıntılık yaptınız. :d

Selçuk Yöntem'in sunduğu yarışma programında büyük skandal/ Video | Televizyon Gazetesi / haber, diziler, televizyon, sinema, magazin, aktüel, yaşam

beyazsoy'a gerekli ayarlamalar yapıldı. :)

bugranin aldigi sitede aslida basliga stari koymasinin sebebi cok daha tik alsin. cogu kimse buyuk riski bilmez. ama starda skandal diyince herkes ne olmus bakayim demesi gibi. olay bu burda sadece klasik tik oyunu var.