Büyük Risk Kendini Riskledi !

Benim dalga geçtiğim hangi konunun daha önce açıldığı değil ki. :D

Ben Star'ın skandal haberlerine gülüyorum. :D

bu haber gerçeklik payi varmı arkadas saçmalamıs daha yarismayi bile izlemeyen adam

star bunun için nie açıklama yapsinki yapımcı açıklama bekliyo bide

Eğer aynı konu bir kez daha açıldıysa modlar ve admin herkese sürekli ceza vermekle uğraşacaklarına biraz da bunlarla uğraşıp gereksiz konuları kilitlesinler. :D

bu haber gerçeklik payi varmı arkadas saçmalamıs daha yarismayi bile izlemeyen adam

star bunun için nie açıklama yapsinki yapımcı açıklama bekliyo bide

Yahu haberi yazan Buğra değil ki. Niye çocuğa taktın bu kadar anlamadım. Haber sitesinden almış o kadar. :D

Sonuçta herkes istediği başlığı atmakta özgür. Attığı başlıkta da bir sorun yok bence...

not: Yahu yorum yazarken takılıyor. Yorumlar gitmiyor ve her seferinde aynı yorumu yazmakla uğraşıyorum. Ne oldu yine foruma...

Ne farkeder ya her sitede haber aynı zaten ha başlık öyle olmuş ha böyle olmuş. Ha kaynak şu ha kaynak bu. Kastınız resmen...

Ne farkeder ya her sitede haber aynı zaten ha başlık öyle olmuş ha böyle olmuş. Ha kaynak şu ha kaynak bu. Kastınız resmen...

haber ayni olacak tabi cunku haber bir siteden turedi :)))))

kerys kismen hakli haberin tamamini okursaniz burda stari suclamiyor haberi yapan. yapimciyi ve programi suvluyor. bugra nin baslikligiyla haber ortusmuyor

Ne alaka yahu. Ben de onu diyorum zaten haber aynı zaten, kasmaya ne gerek var. Başlık da gayet normal.

Haberi yazan kişi saçmalayıp skandal gibi göstermiş olayı. Buğra da yine Star yine Skandal yazmış yani bundan doğal ne olabilir. Haber zaten neredeyse her sitede var zaten.