Büyük Risk Kendini Riskledi !

lordly kendini zorluyorsun.:)))) kreyse ve diger kurtlarcilara cevabimi verdiim. ortada ezilme olmadigini yazilari okursan anlarsin diyecegim hemen sozumu geri aliyom :)))) seninde soyledigin gibi kreysle atistik ama ben haklinin yanindayim hep . dogal olarak kreys bu konuda hakli oldugu icin atissakta kreysin fikrine katildim. sende birgun dogru bisey dersen ki pek mumkun gorukmuyor senin yaninda olurum :)))))))

peki starda skandalsa kimin aciklama yapmasi gerek skandali yapanin dimi. haberde kimden cevap bekleniyor :))))))) artik bunuda anlamazsan ne diyeyeyim :))))))))))

Yahu kim cevap verecekse versin, Star veya yapımcı orası beni bağlamaz. :d

Sonuçta başlık ile haber gayet uyumlu. :) Her zamanki gibi kasan sensin canım beyazsoycum. :d

:d ipligini pazara çıkardık iste gerçekler lodly duy sende stara satasion ama iyi oldugunda yaziyon arkadas rengini belli etti

yani 0 antici kesinlikle beyazsoy haklı

Kreyscim şuan tartıştığımız başlığın hangi amaçla yazıldığı değil başlığın haber ile uyumu. :)

Kreyscim şuan tartıştığımız başlığın hangi amaçla yazıldığı değil başlığın haber ile uyumu. :)

haberin dogruluk niteligi tasımadigi tespit edildi buda ilk baslıgı atan gazatecinin cahilligine veriyorum haber dogruluk niteligi tasimiyorsa sen bu haberi kanal'a mal edemessin ve yapımcıdan açıklama isteyemessin daha yarismanin formatını bilmeyen birinin eline kalem verirlerse böle patlarlar

bir haber haber niteligi tasımasi için asparagas olmamıs lazım bu haber sallama sallama haberi ciddi ciddi vurmus burda beyazsoy dedigini bir ben anladım :) ve haklı buldum

Yahu kim cevap verecekse versin, Star veya yapımcı orası beni bağlamaz. :d

Sonuçta başlık ile haber gayet uyumlu. :) Her zamanki gibi kasan sensin canım beyazsoycum. :d

skandal kiminse ondan cevap istenir iyi ozaman sen cevap ver starin skandalina :)))))))

haberin dogruluk niteligi tasımadigi tespit edildi buda ilk baslıgı atan gazatecinin cahilligine veriyorum haber dogruluk niteligi tasimiyorsa sen bu haberi kanal'a mal edemessin ve yapımcıdan açıklama isteyemessin daha yarismanin formatını bilmeyen birinin eline kalem verirlerse böle patlarlar

bir haber haber niteligi tasımasi için asparagas olmamıs lazım bu haber sallama sallama haberi ciddi ciddi vurmus burda beyazsoy dedigini bir ben anladım :) ve haklı buldum

gereklicevap verıldı

ah lordly de senin gibi anlayisli olsa :)))))))

- - - Ekleme - - -

lordly neyi tartisiyor kendi kendiyle yine celisti :)))) biz hem basligi hemde bugranin baslihini tartiyorduk :)))))))

Vallaha gülüyorum ha. :d Yahu Star'dan bahsetmese ne olur ki. :D Sonuçta program Star'da yayınlanmış. Buğra da Star'da yayınlanan bir programda skandal anlamında Yine Star Yine Skandal yazmış. :D Gayet normal doğal yani. Ciddi ciddi komiksiniz ya haberde star yazmıyormuş başlık uyumsuzmuş. :d

bir haber haber niteligi tasımasi için asparagas olmamıs lazım bu haber sallama sallama haberi ciddi ciddi vurmus burda beyazsoy dedigini bir ben anladım ve haklı buldum

puahaha beyazsoydan bir u dönüşü daha. :d

Kreys kendi ağzıyla yazmış zaten kanaldan veya yapımcıdan cevap bekleyemezsin. :)

Sonuçta haber doğru veya yanlış başlık ile haber uyumludur. :) Ayrıca program canlı değilse, kanal programı inceler öyle yayına sokar. Ortada bir skandal olsaydı yapımcı da kanal da suçlu olacaktı. Zaten konumuz bu değil. :)))))))

Konu başlıkla haber uyumlu mu? Uyumlu. :) O kadar...

Ayrıca kreyscim madem bir haberin asparagas olmaması lazım bu haberi neden ilk beyazsoy yayınladı?! :d Favoriforumum asparagas haber çöplüğü mü. :d

ah lordly de senin gibi anlayisli olsa ))))))

- - - Ekleme - - -

lordly neyi tartisiyor kendi kendiyle yine celisti ))) biz hem basligi hemde bugranin baslihini tartiyorduk ))))))

Beyazsoy saçmalaya devam. :d Ben de buğra'nın başlığından bahsediyorum zaten. :d Ama beni ilgilendiren kısmı buğranın o başlığı atmasının amacı değil buğranın başlığı ile haberin uyumluluğu. Yine fossun beyazsoy. :d

lordly yaw bu haberi ilk yapan kisi icerige hakim olan sozde hatayi bulan kisi . bu kisi skandali buyuk risk yapmis diyor ama sen israrla star yapti. :))))) haber haberi yapanindir. sonra haberi degistirenlerin amaci belli neyin itirazi iste bugrada neden degistirdigini soyledi neyi savunuyon hala ya :)))))))

lordly yaw bu haberi ilk yapan kisi icerige hakim olan sozde hatayi bulan kisi . bu kisi skandali buyuk risk yapmis diyor ama sen israrla star yapti. )))) haber haberi yapanindir. sonra haberi degistirenlerin amaci belli neyin itirazi iste bugrada neden degistirdigini soyledi neyi savunuyon hala ya ))))))

Beyazsoycum yine demediğim şeylerle beni itham etmezsen iyi olur. :) Ben yapımcı haksızsa yapımcı kadar bunda kanalın da payı vardır diyorum. :) Zaten konumuz bu değildi ama hemen konuyu değiştirdin. :d

Konumuz başlığın ve haberin uyumu...

Evet başlıkla haber gayet uyumlu. Bir programda sözde bir hata yapılmış ve bu program Star Tv'de yayınlanıyor diye belirtilmiş. Yani başlığın "Yine Star Yine Skandal" olmasında hiç bir sorun yok. :) Umarım anlamışsındır...

Buğra'nın başlığı hangi amaçla yazdığı beni hiç mi hiç ilgilendirmiyor zaten. :) Başlık ve haber uyumlu net. :d Konuyu boşuna çevirmeye çalışma. :d

lordly kreyside yanlis anladin :)))) kreys diyorki haber yanlis oldugundan stardanda yapimcidanda cevap gelmez sen nasil anlamissin :)))))

ayrica bugrayi tartismadini kreyse soyleyen sensin simdi bugrayi tartisiyoz diyon :)))))

bi dedigin bi dedigine tutsun be kardesim

biz seni anliyor lordly. sana en buyuk cevabi haberi.hapan kisi veriyor. adam starda yayinlandigini vurguluyor ama skandali yapimcidan soruyor baska soze gerek yok. bununda sebebi aciktir. eger buyuk risk starin ic yapilari yapiyor olsaydi haber sahibi direk stardan sorardi. mesela star habetin 5 dakika gec baslamasi burda star direk sorumlu. mehmet ali erbil okadar skandal yapti hic kanalla anilnaz skandal mehmet alinindir