Forumdash post: 1422787' Alıntı:Yaftalanırsın bile
Kırarsın kalbimi ama.
Gel bizim kanala Revan ne veriyorsa iki katı benden.
Forumdash post: 1422787' Alıntı:Yaftalanırsın bile
1 sezonluk anlaşmamız var transfer parası filan uğraşilmaz😛 Ben niye kırıyorum kalbinimrt-06 post: 1423052' Alıntı:Kırarsın kalbimi ama.
Gel bizim kanala Revan ne veriyorsa iki katı benden.
Forumdash post: 1423059' Alıntı:
1 sezonluk anlaşmamız var transfer parası filan uğraşilmaz😛 Ben niye kırıyorum kalbini
Kendime güvenmiyorummrt-06 post: 1423070' Alıntı:Kabul etmiyon diye.... Vadi gibi tek sezonluk sözleşme yapıyorsun demek ki.
Uyanık seni her yıl 2 kat fiyat artırırsın Acun 2 la Revan battın valla. @EveNForumdash post: 1423073' Alıntı:
Kendime güvenmiyorumHoşuma giderse yazmaya devam ederim etmezse bırakırım.Hem fiyatı arttırmak içinde iyi taktik hacı
Uyanık seni her yıl 2 kat fiyat artırırsın Acun 2 la Revan battın valla. @EveNForumdash post: 1423073' Alıntı:
Kendime güvenmiyorumHoşuma giderse yazmaya devam ederim etmezse bırakırım.Hem fiyatı arttırmak içinde iyi taktik hacı
Belli mi olur kanalımı bile kurarımmrt-06 post: 1423076' Alıntı:
Revan hakli.O rol Reytingerin hakki.EveN post: 1421467' Alıntı:S.G.A.T. forumda en yakınlarımdandır ama diziye pek ilgisi yok gibi. Onun yerini Reytinger alabilirdi çünkü karakteri ile benziyor.S.G.A.T. karakterine pek benzemiyor.
O burayada yazıp duyurduğuna göre heralde ciddisin???S.G.A.T. post: 1433999' Alıntı:Revan hakli.O rol Reytingerin hakki.
Teşekkür ettimdizi kolik post: 1440053' Alıntı:Yeni gördüm. Gerçekten çok güzel olmuş Forumdash. Eline sağlık. Diziyi merakla bekliyorum.
Bu arada bu videoyu hazırladığın programın ismini özelden mutlaka bekliyorum.
kararı sana bırakıyorumO burayada yazıp duyurduğuna göre heralde ciddisin???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?