Büyük Patlama Özel Roportaj

mrt-06 post: 1423052' Alıntı:
Kırarsın kalbimi ama.

:T:

Gel bizim kanala Revan ne veriyorsa iki katı benden.

:D
1 sezonluk anlaşmamız var transfer parası filan uğraşilmaz😛 Ben niye kırıyorum kalbini(b)

Forumdash post: 1423059' Alıntı:

1 sezonluk anlaşmamız var transfer parası filan uğraşilmaz😛 Ben niye kırıyorum kalbini(b)

Kabul etmiyon diye.... Vadi gibi tek sezonluk sözleşme yapıyorsun demek ki.

:F

mrt-06 post: 1423070' Alıntı:
Kabul etmiyon diye.... Vadi gibi tek sezonluk sözleşme yapıyorsun demek ki.

Kendime güvenmiyorum:X Hoşuma giderse yazmaya devam ederim etmezse bırakırım.Hem fiyatı arttırmak içinde iyi taktik hacı:A

Forumdash post: 1423073' Alıntı:

Kendime güvenmiyorum:X Hoşuma giderse yazmaya devam ederim etmezse bırakırım.Hem fiyatı arttırmak içinde iyi taktik hacı:A
Uyanık seni her yıl 2 kat fiyat artırırsın Acun 2 la Revan battın valla. @EveN

- - - Ekleme - - -

Forumdash post: 1423073' Alıntı:

Uyanık seni her yıl 2 kat fiyat artırırsın Acun 2 la Revan battın valla. @EveN

EveN post: 1421467' Alıntı:
S.G.A.T. forumda en yakınlarımdandır ama diziye pek ilgisi yok gibi. Onun yerini Reytinger alabilirdi çünkü karakteri ile benziyor. :D S.G.A.T. karakterine pek benzemiyor.
Revan hakli.O rol Reytingerin hakki.

Yeni gördüm. Gerçekten çok güzel olmuş Forumdash. Eline sağlık. Diziyi merakla bekliyorum. :)

Bu arada bu videoyu hazırladığın programın ismini özelden mutlaka bekliyorum. :X

dizi kolik post: 1440053' Alıntı:
Yeni gördüm. Gerçekten çok güzel olmuş Forumdash. Eline sağlık. Diziyi merakla bekliyorum. :)

Bu arada bu videoyu hazırladığın programın ismini özelden mutlaka bekliyorum. :X
Teşekkür ettim:X