Büyük Patlama Özel Roportaj

Ellerine sağlık. En güzel ve özgün tanıtımlardan biri olmuş. :)

berkann post: 1420627' Alıntı:
Ellerine sağlık. En güzel ve özgün tanıtımlardan biri olmuş. :)
Çok teşekkür ederim.Beğendiğine sevindim:X

- - - Ekleme - - -

primavera post: 1420632' Alıntı:
he valla sonra dizidekiler ensest ilişkimi olcak :F
asfasfdasfgsa ERROR diyorum:X

- - - Ekleme - - -

Reytinger post: 1420589' Alıntı:
Coca Cola Zero mu?? :F :F
Niye ya.:(
En fazla beğeni kaparsın daha da su akmaz :X

Lö güzel olmuş afiş videoyu mobilde olduğum için izleyemedim yarın izlerim.

2. sezona TVen'e bekleriz.

:X

Yoksa siz hala izlemediniz mi? @mrt-06 @Fks14 @Bully @007At @Arslan Bey @RüzgarGülü @cevaa @BuraK @Orcun_22 @Kubi-Lay @yatutarsa @cookies

S.G.A.T. forumda en yakınlarımdandır ama diziye pek ilgisi yok gibi. Onun yerini Reytinger alabilirdi çünkü karakteri ile benziyor. :D S.G.A.T. karakterine pek benzemiyor.

EveN post: 1421467' Alıntı:
S.G.A.T. forumda en yakınlarımdandır ama diziye pek ilgisi yok gibi. Onun yerini Reytinger alabilirdi çünkü karakteri ile benziyor. :D S.G.A.T. karakterine pek benzemiyor.
İyi mi kötü mü?? 😕
Bir de ben o kadar utangaç mıyım?? :D :D

EveN post: 1421467' Alıntı:

Sgat istemiyor mu???

Forumdash post: 1421475' Alıntı:

Sgat istemiyor mu???

İstiyordur eminim ama çok az giriyor foruma girdiğinde de mobille oluyor. Bilemiyorum. Yine söylüyorum en yakınlarımdan biridir ama okuyamaz da 1 karakter heba olur diye korkuyorum.

Forumdash post: 1421484' Alıntı:

Çok berbat olmuş.Yani tamam amatörsünde bu kadar amatörünüde ilk sende görüyorum.Birşeyler yapmaya çalışmışsın ama yapamamışsın.Yanisi bizımle değılsın(ivana sert söyleyişiyle.) diyeceğimi falan mı düşündün anlamadım.:D Biri böyle birşey diyorsa çok beğenmiştir ve beğenisinide kelimelerle ifade edemiyordur.Anlayacağın "müthiş olmuş""harika""legen wait for it dary! LEGENDARY!" gibi havalı laflardan daha iyidir.:D

BuraK post: 1421502' Alıntı:

Çok berbat olmuş.Yani tamam amatörsünde bu kadar amatörünüde ilk sende görüyorum.Birşeyler yapmaya çalışmışsın ama yapamamışsın.Yanisi bizımle değılsın(ivana sert söyleyişiyle.) diyeceğimi falan mı düşündün anlamadım.:D Biri böyle birşey diyorsa çok beğenmiştir ve beğenisinide kelimelerle ifade edemiyordur.Anlayacağın "müthiş olmuş""harika""legen wait for it dary! LEGENDARY!" gibi havalı laflardan daha iyidir.:D

:F:F böylede yorum beklemiyordum:X Teşekkur ederim:) Sordum insanoğlu merak ediyor :X Annen her yemek yaptiğinda bile illa bi nasıl olmuş der gibi gözünün içine bakar:X o hesap yani:X

Forumdash post: 1421517' Alıntı:

:F:F böylede yorum beklemiyordum:X Teşekkur ederim:) Sordum insanoğlu merak ediyor :X Annen her yemek yaptiğinda bile illa bi nasıl olmuş der gibi gözünün içine bakar:X o hesap yani:X

Benim annem hiç gözümün içine bakmaz direk: "Beğenmedin mi?" diye sorar.Bende: "Anne 2.tabağı bitirmişsem ya yemek çok iyi olmuştur yada seni çok seviyorumdur." diyerek iki seçenekli güzel bir cevap veririm.:D