he valla sonra dizidekiler ensest ilişkimi olcak
bende seni beğendim Ailemizin kızı olarak (bu lafı videoda neden yazdıysam)
Neye?? Okuman içinse ZERO'yu alırsın
Çok teşekkür ederim.Beğendiğine sevindimberkann post: 1420627' Alıntı:Ellerine sağlık. En güzel ve özgün tanıtımlardan biri olmuş.
asfasfdasfgsa ERROR diyorumprimavera post: 1420632' Alıntı:he valla sonra dizidekiler ensest ilişkimi olcak
En fazla beğeni kaparsın daha da su akmazReytinger post: 1420589' Alıntı:Coca Cola Zero mu??
Niye ya.
İyi buna da şükür.Forumdash post: 1420640' Alıntı:
Çok teşekkür ederim.Beğendiğine sevindim
- - - Ekleme - - -
asfasfdasfgsa ERROR diyorum
- - - Ekleme - - -
En fazla beğeni kaparsın daha da su akmaz
Transfer teklifini açık ve alanen yaptın Keşke magazinlik olsaydık dedikodu çıksaydı yaa Görüşme halindeler filanLö güzel olmuş afiş videoyu mobilde olduğum için izleyemedim yarın izlerim.
2. sezona TVen'e bekleriz.
İyi mi kötü mü?? 😕EveN post: 1421467' Alıntı:S.G.A.T. forumda en yakınlarımdandır ama diziye pek ilgisi yok gibi. Onun yerini Reytinger alabilirdi çünkü karakteri ile benziyor. S.G.A.T. karakterine pek benzemiyor.
EveN post: 1421467' Alıntı:S.G.A.T. forumda en yakınlarımdandır ama diziye pek ilgisi yok gibi. Onun yerini Reytinger alabilirdi çünkü karakteri ile benziyor. S.G.A.T. karakterine pek benzemiyor.
BuraK post: 1421481' Alıntı:Ne söylesem az kalacak ben susuyorum.
Forumdash post: 1421475' Alıntı:
Sgat istemiyor mu???
Forumdash post: 1421484' Alıntı:
Yani???
BuraK post: 1421502' Alıntı:
Çok berbat olmuş.Yani tamam amatörsünde bu kadar amatörünüde ilk sende görüyorum.Birşeyler yapmaya çalışmışsın ama yapamamışsın.Yanisi bizımle değılsın(ivana sert söyleyişiyle.) diyeceğimi falan mı düşündün anlamadım. Biri böyle birşey diyorsa çok beğenmiştir ve beğenisinide kelimelerle ifade edemiyordur.Anlayacağın "müthiş olmuş""harika""legen wait for it dary! LEGENDARY!" gibi havalı laflardan daha iyidir.
Fks14 post: 1421494' Alıntı:Çok güzel olmuş ellerine sağlık
Teşekkür ettimcevaa post: 1421521' Alıntı:Süper olmuş
Saol hacıRüzgarGülü post: 1421530' Alıntı:Güzel birşey olmuş. Dizinin zaten birkaç bölümüne bakmıştım burdan da takip ederim
Forumdash post: 1421517' Alıntı:
böylede yorum beklemiyordum Teşekkur ederim Sordum insanoğlu merak ediyor Annen her yemek yaptiğinda bile illa bi nasıl olmuş der gibi gözünün içine bakar o hesap yani