Forumdash post: 1422787' Alıntı:Yaftalanırsın bile![]()
Kırarsın kalbimi ama.
Gel bizim kanala Revan ne veriyorsa iki katı benden.
Forumdash post: 1422787' Alıntı:Yaftalanırsın bile![]()
1 sezonluk anlaşmamız var transfer parası filan uğraşilmaz😛 Ben niye kırıyorum kalbinimrt-06 post: 1423052' Alıntı:Kırarsın kalbimi ama.
Gel bizim kanala Revan ne veriyorsa iki katı benden.
![]()
Forumdash post: 1423059' Alıntı:
1 sezonluk anlaşmamız var transfer parası filan uğraşilmaz😛 Ben niye kırıyorum kalbini
Kendime güvenmiyorummrt-06 post: 1423070' Alıntı:Kabul etmiyon diye.... Vadi gibi tek sezonluk sözleşme yapıyorsun demek ki.
![]()
Uyanık seni her yıl 2 kat fiyat artırırsın Acun 2 la Revan battın valla. @EveNForumdash post: 1423073' Alıntı:
Kendime güvenmiyorumHoşuma giderse yazmaya devam ederim etmezse bırakırım.Hem fiyatı arttırmak içinde iyi taktik hacı
![]()
Uyanık seni her yıl 2 kat fiyat artırırsın Acun 2 la Revan battın valla. @EveNForumdash post: 1423073' Alıntı:
Kendime güvenmiyorumHoşuma giderse yazmaya devam ederim etmezse bırakırım.Hem fiyatı arttırmak içinde iyi taktik hacı
![]()
Belli mi olur kanalımı bile kurarımmrt-06 post: 1423076' Alıntı:
Revan hakli.O rol Reytingerin hakki.EveN post: 1421467' Alıntı:S.G.A.T. forumda en yakınlarımdandır ama diziye pek ilgisi yok gibi. Onun yerini Reytinger alabilirdi çünkü karakteri ile benziyor.S.G.A.T. karakterine pek benzemiyor.
O burayada yazıp duyurduğuna göre heralde ciddisin???S.G.A.T. post: 1433999' Alıntı:Revan hakli.O rol Reytingerin hakki.
Teşekkür ettimdizi kolik post: 1440053' Alıntı:Yeni gördüm. Gerçekten çok güzel olmuş Forumdash. Eline sağlık. Diziyi merakla bekliyorum.
Bu arada bu videoyu hazırladığın programın ismini özelden mutlaka bekliyorum.![]()
kararı sana bırakıyorumO burayada yazıp duyurduğuna göre heralde ciddisin???