Hakkın Var 22 de başlıyor Fakat 2 saati müzik ve Twitter/whatsaap mesajlarıyla geçtiği için gece yarısından sonra tel bağlantıları ile asıl eğlence başlıyor.Anaa 22.00'de başlıyor diye biliyordum. Arayayım o zaman.
Hakkın Var 22 de başlıyor Fakat 2 saati müzik ve Twitter/whatsaap mesajlarıyla geçtiği için gece yarısından sonra tel bağlantıları ile asıl eğlence başlıyor.Anaa 22.00'de başlıyor diye biliyordum. Arayayım o zaman.
Bunu göz önünde bulundaracağım.Hakkın Var 22 de başlıyor Fakat 2 saati müzik ve Twitter/whatsaap mesajlarıyla geçtiği için gece yarısından sonra tel bağlantıları ile asıl eğlence başlıyor.
Hakkın Var 22 de başlıyor Fakat 2 saati müzik ve Twitter/whatsaap mesajlarıyla geçtiği için gece yarısından sonra tel bağlantıları ile asıl eğlence başlıyor.
Bırakın Kafa'yı, izleyin Mücbir Sebepler'i.Bunu göz önünde bulundaracağım.
Kendimden biliyorum, aynı taktiği ben yapıyorum da ondan.Bunu göz önünde bulundaracağım.
O da bir seçenek tabiiBırakın Kafa'yı, izleyin Mücbir Sebepler'i.
Onu da hiç bilmiyorum. Ne zaman yapıyorlar yayını? Olmadı arada ona da bakıyım.Bırakın Kafa'yı, izleyin Mücbir Sebepler'i.
Çok iyi.Kendimden biliyorum, aynı taktiği ben yapıyorum da ondan.
------
O da bir seçenek tabii
Cuma-Cumartesi-Pazar geceleri 00.00'da Instagram'da.Onu da hiç bilmiyorum. Ne zaman yapıyorlar yayını? Olmadı arada ona da bakıyım.
------
Çok iyi.
Kafa hafta içi diye biliyorum. Yarından itibaren bir de ona bakıyım.Cuma-Cumartesi-Pazar geceleri 00.00'da Instagram'da.
Aynen Hafta içi ayrıca mücbir sebeplerin you da kaydı mevcut ama @Emre Ozansoy bakmaya çalışacağım.Ama o da kafa Radyo ya bakacak anlaştık mı?Kafa hafta içi diye biliyorum. Yarından itibaren bir de ona bakıyım.
Oh çok iyi. Onun da kayıtlarına bakmaya çalışacağım.Aynen Hafta içi ayrıca mücbir sebeplerin you da kaydı mevcut ama @Emre Ozansoy bakmaya çalışacağım.Ama o da kafa Radyo ya bakacak anlaştık mı?
Ben konusunu açmıştım.Follow meOh çok iyi. Onun da kayıtlarına bakmaya çalışacağım.
------
Bu arada buraya yazmak olur mu bilmiyorum ama üniversite muhabbeti çok iyi.
🏃♂️🏃♂️Ben konusunu açmıştım.Follow me
Ne kafasıOooo Selo hoşgeldin.Kafayı açtın mı?
Eskiden dinlerdim ama şuan dinlemiyorumRadyo dinlemez msn?
Sempati duyduğun kulübü merak ettimEskiden dinlerdim ama şuan dinlemiyorum
Şey bana geçen gün hangi takımı tutuyorsun diye sormuştun ne için sormuştun ?