O anlamda beğenmekten bahsetmiyorumBeğenmek göreceli bir şey.Benim beğendiğimi sen, senin beğendiğini ben beğenmeyebilirim.
![]()
O anlamda beğenmekten bahsetmiyorumBeğenmek göreceli bir şey.Benim beğendiğimi sen, senin beğendiğini ben beğenmeyebilirim.
![]()
O anlamda beğenmekten bahsetmiyorumhadi göster
![]()
Bu çok çirkin bir tabir, beğenmediğini kibar bir dille söyleyebilirsin.sende bana taktın![]()
tipinden anladım kardeşim kız fotoğraflardan soğuk duruyor belli olmuyormu ayrıca tatlı küçük yalancıları da 1-2 bölüm izlemiştiim ama kız tam bir kazulet bana göre sevmiyorum zorlamı yaa 🙂
Mesajlarıma güldürdün at öyle cevap ver bariAklıma gelmedi şuan.![]()
![]()
Bu çok çirkin bir tabir, beğenmediğini kibar bir dille söyleyebilirsin.
İnsanların fiziksel özellikleri hakkında konuşma hakkını nerden buluyor bu insanlar anlamıyorum...Mesajın orasına dikkat etmemiştim, evet çok çirkin bir tabir.
İnsanların fiziksel özellikleri hakkında konuşma hakkını nerden buluyor bu insanlar anlamıyorum...
Ben buradaki ilk kaosum bu konu üzerineydi hatırlarsan.Eleştir ama fiziksel özellikleri ile değil. Böyle konuşanlara, yazanlara gıcık oluyorum.
Ben buradaki ilk kaosum bu konu üzerineydi hatırlarsan.![]()
![]()
Eda'nın tavşan dişli olmasıyla dalga geçilmişti ya hani.Hiç hatırlamıyorum.Ya mesaj yazmadığım döneme denk gelmiştir ya da unutmuşumdur.
![]()
Eda'nın tavşan dişli olmasıyla dalga geçilmişti ya hani.![]()
Sorma...Aaaa, hatırladım şimdi... Size ne milletin dişinden, burnundan, gözünden...
Bu çok çirkin bir tabir, beğenmediğini kibar bir dille söyleyebilirsin.
Yorum yapma demedi kimse sana, kelimelerini düzgünce seçip yap. Karakteri için de söylenmez öyle bir kelime.Kazuletin o kadarda kaba bi tabir olduğunu düşünmüyorum orada kazulet derken dizideki duruşunu, mimiklerini kasttettim ve beğenmediğimi vurguladım oyuncuyu şahsen ne tanımakta nede takip etmekteyim yaşım itibari ile de kimseyi dış görünüşüyle vurmamayı çok önceden öğrendim ki dediğim gibi "Kazulet" kelimesi karakter için söylenmiştir kendi fikrimi burada açıklayamayacaksam eğer bir daha yorum yapmam teşekkürler .....
Yorum yapma demedi kimse sana, kelimelerini düzgünce seçip yap. Karakteri için de söylenmez öyle bir kelime.
Ben sana düzgünce bir şey söylüyorum, beğenmiyorsan cevap vermezsin olur biter.laa havlee tamam kardeşim haklısın söylenmez bak haklısın diyince sorun çıkmazmış kabul ettim ben hatamı hadi eyvallah ...
Ben sana düzgünce bir şey söylüyorum, beğenmiyorsan cevap vermezsin olur biter.