dizi mi?yazacaksın...neyi yayınlıyorsun?Bende bu gün yayınlayacaktım ama unuttum [emoji17] artık haftaya yayınlarım [emoji2]
zaten mayısta başlıcak reyting sistemi galiba grup reyting sistemi Üyeler %40 JURİLER %60 ETkilesin reytingi admin moderatörler editörler süper editörler jüri olsunBende bu gün yayınlayacaktım ama unuttum [emoji17] artık haftaya yayınlarım [emoji2]
yok aksiyon,dram,heyecan,gerilim,macera totalzaten mayısta başlıcak reyting sistemi galiba grup reyting sistemi Üyeler %40 JURİLER %60 ETkilesin reytingi admin moderatörler editörler süper editörler jüri olsun
Aksiyon dram komedi heyecan trajedi total
Entrika trajedi aksiyon heyecan dram Ab
bence böyle olsun @mrt-06
Okumak istersen ön tanıtımı burada [emoji2]dizi mi?yazacaksın...neyi yayınlıyorsun?
zaten mayısta başlıcak reyting sistemi galiba grup reyting sistemi Üyeler %40 JURİLER %60 ETkilesin reytingi admin moderatörler editörler süper editörler jüri olsun
Aksiyon dram komedi heyecan trajedi total
Entrika trajedi aksiyon heyecan dram Ab
bence böyle olsun @mrt-06
Jüriler yüzde 60 yüzde 40 ta anket jüriler moderatör süper moderatör editör admin@mrt-06 Reyting sistemi için konunun mesaj sayısı ve hitine bakılsın bence. Puanlama adil olmayabilir.
Sihirli annem Takipteden sihirli annemi sildikten sonra Takipte adı olmaz diye düşündüm onun yeni Adı Adalet Peşinde yani yanlış yazdın @mrt-06 o felaketi bir daha yaşamak istemem süper güçlerdeki gibi yani @mrt-06FF Senaryo&Program Etkinlikleri Bölümünde Yayınlanan Güncel Etkinlikler
YAYINDA OLANLAR
Yıldızlar Yarışıyor (Yarışma) - denizz19
Bizim Foruma Dair (Etkinlik) - MayısKralı
Benim Albümüm (Yarışma) - Çiğdem-
Dizi Savaşları (Yarışma) - Aserat
Vatan Evlatları (Dizi) - Billy Kane
Aşkın Peşinden (Dizi) - Aserat
Eflatun (Dizi) - MayısKralı
Halkın Polisi (Dizi) - pompy
Takipte (Dizi) - pompy
Kurtların Darbesi (Dizi) - emre--29
Hanmiraza (Dizi) - Tolstoyevski
YAKINDA
MusicSurvior (Yarışma) - Çiğdem-
Fav10 İtirafları (Etkinlik) - mrt-06
ARŞİV (Senaryo Bölümünde Daha Önceden Yayınlanan Etkinlikler Listesi)
Üye Yıl Bölümler Tür Etkinlik Okuma Linkleri emreemreu 2011-2013 82 Bölüm Dizi FF Üyeleri Aynı Evde Tıkla XanTier 2013-2014 21 bölüm Dizi Şah Mat Tıkla xemrexxx 2013 15 Bölüm Dizi Destere Operasyonu Tıkla dizi kolik 2012-2013 12 Bölüm Dizi Aşk-ı Efsane Tıkla xemrexxx 2013-2014 12 Bölüm Dizi Orçun K. Tıkla kvp-medya 2014 11 Bölüm Dizi Bizim Hayatımız Tıkla mrt-06 2013-2015 10 Bölüm Yarışma Kazanmak İçin 25 Saniye Tıkla Çiğdem- 2013 -2014 10 Bölüm Dizi Kadın Eli Değince Tıkla cookies 2014 10 Bölüm Dizi Çiğdem'in Zoraki Evliliği Tıkla Arslan Bey 2011 6 Bölüm Dizi Sevgi Çıkmazı Tıkla mrt-06 2013 4 Bölüm Program Forum Magazin Tıkla