Bölümde Yer Alan Tüm Senaryo ve Etkinlikler (Arşiv)

MusicSurvivor Panorama'da başlayacak @mrt-06 :)

@mrt-06 senin buraya bakacağını rüyamda gördüm Grup reyting sistemi yapmıştın rüyamda Cesur dizi adıymış Kanal 6 yapmış bende Cesur emniyet müdürünün perileri koydum oyüzden

Bende bu gün yayınlayacaktım ama unuttum [emoji17] artık haftaya yayınlarım [emoji2]
zaten mayısta başlıcak reyting sistemi galiba grup reyting sistemi Üyeler %40 JURİLER %60 ETkilesin reytingi admin moderatörler editörler süper editörler jüri olsun
Aksiyon dram komedi heyecan trajedi total
Entrika trajedi aksiyon heyecan dram Ab
bence böyle olsun @mrt-06

zaten mayısta başlıcak reyting sistemi galiba grup reyting sistemi Üyeler %40 JURİLER %60 ETkilesin reytingi admin moderatörler editörler süper editörler jüri olsun
yok aksiyon,dram,heyecan,gerilim,macera total
aşk,entrika ab

@mrt-06 Reyting sistemi için konunun mesaj sayısı ve hitine bakılsın bence. Puanlama adil olmayabilir. :)

@mrt-06 onun ben ciddi ad değil dedim zaten o pelin koyacaktı Arka sokaklar Takipte diye Erler filmde kabul etmemiş örgütmüyüz dedi yapımcı işi Aydın Doğan aynı kalsın sürgün kalsın demiş o Takipte adı sadece ciddi olmaz slogan gibi olacağı için Adalet Peşinde yaptım @mrt-06 sen yokken forumun başını belaya soktum o zamandan beri çaylakların bildirimi gitmiyor admin sadece sezon finali yaptığım diziyi yayından kaldırdı yani o lise dizisini yayından kaldırıdı Sihirli annem takipte ciddi ad diye koymuştum hemen sen gelince adını Adalet Peşinde yaptım o kuralı koyunca @xemrexxx e iltimas yok demi Muhteşem yüzyıl fav10 koymaz Muhteşem yüzyıl formatıyla Adını Sultanların sultanı koysun Osmanlıda paralel devlet koysun başrolede Safiye sultanla Halimeyi koysun

@mrt-06

FF Senaryo&Program Etkinlikleri Bölümünde Yayınlanan Güncel Etkinlikler

YAYINDA OLANLAR
Yıldızlar Yarışıyor (Yarışma) - denizz19
Bizim Foruma Dair (Etkinlik) - MayısKralı
Benim Albümüm (Yarışma) - Çiğdem-
Dizi Savaşları (Yarışma) - Aserat
Vatan Evlatları (Dizi) - Billy Kane
Aşkın Peşinden (Dizi) - Aserat
Eflatun (Dizi) - MayısKralı
Halkın Polisi (Dizi) - pompy
Takipte (Dizi) - pompy
Kurtların Darbesi (Dizi) - emre--29
Hanmiraza (Dizi) - Tolstoyevski

YAKINDA
MusicSurvior (Yarışma) - Çiğdem-
Fav10 İtirafları (Etkinlik) - mrt-06

ARŞİV (Senaryo Bölümünde Daha Önceden Yayınlanan Etkinlikler Listesi)
ÜyeYılBölümlerTürEtkinlikOkuma Linkleri
emreemreu2011-201382 BölümDiziFF Üyeleri Aynı EvdeTıkla
XanTier2013-201421 bölümDiziŞah MatTıkla
xemrexxx201315 BölümDiziDestere OperasyonuTıkla
dizi kolik2012-201312 BölümDiziAşk-ı EfsaneTıkla
xemrexxx2013-201412 BölümDiziOrçun K.Tıkla
kvp-medya201411 BölümDiziBizim HayatımızTıkla
mrt-062013-201510 BölümYarışmaKazanmak İçin 25 SaniyeTıkla
Çiğdem-2013 -201410 BölümDiziKadın Eli DeğinceTıkla
cookies201410 BölümDiziÇiğdem'in Zoraki EvliliğiTıkla
Arslan Bey20116 BölümDiziSevgi ÇıkmazıTıkla
mrt-0620134 BölümProgramForum MagazinTıkla
Sihirli annem Takipteden sihirli annemi sildikten sonra Takipte adı olmaz diye düşündüm onun yeni Adı Adalet Peşinde yani yanlış yazdın @mrt-06 o felaketi bir daha yaşamak istemem süper güçlerdeki gibi yani @mrt-06

@mrt-06 istersen sende senaryo yaz güldürdün ben Delimiyim acaba Takipte diye ad koyarmıyım Takipte Gizemlilik sorusu olur Korku filmi gibi olur
Sorarlar kim takipte diye hahaha

@Aserat sihirli annem takiptenin yeni adı Adalet peşinde oldu kuraldan dolayı yoksa atacan adını Takipte yapıcakti Takipte özne kim gibi olucak
gizli özne