Bölüm Moderatörleri Belli Oldu

Arkadaşlar hayırlı olsun başarılarınızın devamını dilerim🙂

Tabii ki bu senin fikrin, saygi duyuyorum dedim ya? Ama lütfen kendini acitirtma, ne demek beni kimse sevmiyor... kimse layik görmüyor! Insanlarin sana acimasini isteme.. güclü ol.. ayrica hic kimse senden nefret etmiyor burada.. herkes fikrilerini söylüyor ve bizde insanlik görevi diye saygi duyuyoruz. Gelelim aktifligime... ben kendime göre cok aktifigim bu forumda.. astroloji bölümünde'de cok aktifigim... her gün oraya burclara göre fallar yayinlatiyorum... Bugün TV Dünyasinda yeni konular actim... Herzaman yeni konular aciyorum zaten, herzaman heryerde fikrimi sunuyorum.. Bu kadar aktiflikte yaranamiyorsa senin gözünde, ne yazik bana. Ama hic kimse senden nefret etmiyor... Bir insan herkesi sevmek zorunda degil, ama saygi duymali .. bunu unutma😉

Teşekkürler yorumlarımı beğendiğine sevindim, bende senin yorumlarını beğeniyorum.
Moderatör anketindeki değerlendirmemde bu yönde olmuştu zaten.

Adminim ben artık daha çok konu açıp daha çok mesaj yazarak arkadaşlarımızın teşekkürünu almayı düşünüyorum.ama beni gelecek modluk için aday yapma çünkü ben mod. Olmak istemiyorum.cevabını bekliyorum adminim.

Tamam adminim.bu arada seçimlerin çok doğru olmuş.

Ban Olayından Olmadı Ben Hala Neysem Aynısıyım