Dün gece bir karar aldım. Bu kararı almamda Acun'un tv'deki konuşmaları, Ali'nin Eurolig şampiyonluğu sonrası konuşması ve resmi siteden yapılan açıklamalarda kullanılan dilin de etkisi var.
Ben Fenerbahçe'yi seviyorum ama burjuvaziden nefret ediyorum. Hayatım boyunca böyleydi ve böyle de olacak. Bunların işi artık kötü yönetim, başarısızlık falan bunları geçti. Ben size açık açık söyleyeyim bunlar bizden nefret bile etmiyor. Nasıl yani diyeceksiniz bizi kendi seviyelerinde bile görmüyorlar çünkü. Onlara göre biz varoş, bir halttan anlamayan insanlarız. Lütfettik başkan olduk bir de bunlara kendimizi mi beğendireceğiz şükretsin ezikler kafasındalar.
İşte bu sebepten dolayı seçim haziranda mı olur eylülde mi olur bilmiyorum ama seçim olana kadar kendi adıma tek gündemim seçim. Seçime gittik Aziz baba kazandı coşkuyla Fenerbahçe'yi desteklemeye devam ederim. Ama seçim olmaz ya da seçim oldu da yine Ali kazandı Fenerbahçeliliğimi Ali gidene kadar donduruyorum. Ne bir forma alırım ne de bir çöp. Şampiyonluk kazansa bile bu zihniyet faydamıza olmaz bunun bilincinde olduğum için şampiyonluk gecesi ufak bir tebessüm ederim o kadar.
Ali gittikten sonra aynı coşkuyla geri dönerim Fenerime. İsterse 50 yıl şampiyon olmasın umrumda değil ama bu kulüp belli bir zengin grubun oyuncağı olursa ben bunu kabul etmem bunu desteklemem bu Fenerbahçe gibi gözüken başka bir şey çünkü.