Babalar cidden evlatlarına küsmüyormuş. Baktı iş iyice saçma sapan yere gidiyor yine elini taşın altına sokacak sadece matematiksel olarak Galatasaray'ın şampiyon olmasını bekliyor
İlk önce haram takım olmaktan kurtulmalıyız Fenerbahçe'nin şampiyonluğu her halde haram Domuz eti gibiFenerbahçe'ye iyi hizmetleri olmuştur, son döneminde kulübü batırmıştır. Aranan kurtarıcı değildir.
Aranan kurtarıcı kim olmalı?Fenerbahçe'ye iyi hizmetleri olmuştur, son döneminde kulübü batırmıştır. Aranan kurtarıcı değildir.
Bilmiyorum. İkisi dışında herhangi biri denenebilir.Aranan kurtarıcı kim olmalı?
Saadettin Saran mı?Bilmiyorum. İkisi dışında herhangi biri denenebilir.
Saadettin Saran mı?
Hakan Bilal Kutlualp mi ?
Mehmet Ali Aydınlar mı ? Tazminatimızı daha vermedi.
Hepsi de olur
Uslu açıklamadı mı adaylığını Aziz olsaydı Uslu açıklamazdı diye düşünüyorum.Geceyi babayla kapatalım haziranda inşallah dönecek
Hadi ver cevabı bekliyorum hadi. @xdragxxUslu açıklamadı mı adaylığını Aziz olsaydı Uslu açıklamazdı diye düşünüyorum.
Taktik olduğunu düşünüyorum. Kendisi önce çıkıp tüm ilgiyi kendi üstüne çekmek istemiyor. Doğru yer ve zamanda açıklama yapacağına inanıyorum.Uslu açıklamadı mı adaylığını Aziz olsaydı Uslu açıklamazdı diye düşünüyorum.
Özele gelsene acil.Taktik olduğunu düşünüyorum. Kendisi önce çıkıp tüm ilgiyi kendi üstüne çekmek istemiyor. Doğru yer ve zamanda açıklama yapacağına inanıyorum.