- Reaksiyon puanı
- 41,084
- Puanı
- 1,061
- Web Sitesi
- www.ataturkungencligehitabesi.com
bunların sebebi belli fenerbahçeyi kongreye götürmek istiyorlar aday belli osmanlısporun sahibi @Tolstoyevski @batuhankaralar
Bodrumda Erol bulutla karşılaştımAykut Kocaman ile beraber bu camiaya en fazla zararı dokunan iki kişiden biri.
Ersun Yanal'ı kovarak çok doğru bir karar verdiğini yıllar sonra anladım bu adam ciddi anlamda birçok şeyi önceden görüyor.Benim için 98-14 arası yaptıkları efsaneydi. Özellikle 2011'deki o dik duruş var ya o dik duruş bizim belki de gururumuzu kurtardı. Ulan düşünüyorum o dönem Ali Koç başkan olsa kanser olurduk kanser. Vallaha 2 lig birden düşürtürdü o Ali bizi Allah kurtardı Fenerbahçe'yi.
Amaa başkan Ersun hocayı kovarak ilk saçmalığı yaptın. O kardeşin denen Ali Yıldırım denen vasatın sözlerini dinleyip durdun ve maalesef kötü bir şekilde ayrıldın.
Geri dönmeni ister miyim asla istemem ama Ali Koç'tan çok daha büyük bir başkansın çok daha fazla emeğin var bunu inkar edemem.
Son sözünü tut ve şu Ali'yi taraftarla birlikte gönder artık.
Ersun’dan soğumanın ana sebebi Amed i çalıştırmış olması mı ?Ersun Yanal'ı kovarak çok doğru bir karar verdiğini yıllar sonra anladım bu adam ciddi anlamda birçok şeyi önceden görüyor.
Bildiğin soruları niye soruyorsunErsun’dan soğumanın ana sebebi Amed i çalıştırmış olması mı ?
Teyit ettirmeyi seviyorum.Bildiğin soruları niye soruyorsun![]()