Sen daha kısa ömür biçtin.Dizilerin ömrü yapım şirketlerine göre mi belli oluyor?O3'ün dizisi olmasa 2 sezon derdim ama O3 Medya dizileri son zamanlarda hep kısa sürüyor malesef.![]()
Sen daha kısa ömür biçtin.Dizilerin ömrü yapım şirketlerine göre mi belli oluyor?O3'ün dizisi olmasa 2 sezon derdim ama O3 Medya dizileri son zamanlarda hep kısa sürüyor malesef.![]()
Yok öyle düşünmüyorum ama bir yerlerde bir eksik ya da yanlış yapılıyor ki böyle kısa sürüyor.Sen daha kısa ömür biçtin.Dizilerin ömrü yapım şirketlerine göre mi belli oluyor?![]()
Show TV'nin seveceği erkek temalı güzel bir iş gibi duruyor.O Kanunsuz Topraklar havasını sezdim şimdiden, şansı ya çok yüksek ya da yok.![]()
Bu tutmaz, hem Show'da insan kalmadı.Show TV'nin seveceği erkek temalı güzel bir iş gibi duruyor.Tutar diye düşünüyorum, ama bu sezon çok patladık, o yüzden tutmayabilir de.
![]()
Senin sevdiğin dizi gibi olucak bence hani Ada'da geçen dizi Show'da vardı adını unuttum 4.bölümde final yapan dizi dersem hatırlarsın herhaldeShow TV'nin seveceği erkek temalı güzel bir iş gibi duruyor.Tutar diye düşünüyorum, ama bu sezon çok patladık, o yüzden tutmayabilir de.
![]()
Şeref SözüSenin sevdiğin dizi gibi olucak bence hani Ada'da geçen dizi Show'da vardı adını unuttum 4.bölümde final yapan dizi dersem hatırlarsın herhalde![]()
Abartısız derken abartının kralını yapman.Tanıtım muhteşem olmuş, bu sezon izlediğim en iyi tanıtım diyebilirim. Hatta abartısız son yılların en iyi tanıtımı bile olabilir. İlk bölümü kesin izleyeceğim, merakla bekliyoruz.![]()
Göster bir tane tanıtım? Bundan önce tüylerimi diken en iyi tanıtımı Vatanım Sensin'in 2. sezon tanıtımında izlemiştim.Abartısız derken abartının kralını yapman.![]()