çiğdem daha önce bildi de acun boşa kürek çekiyor tns de komedi çok zor tutuyor tutanlar da fox daki romantik komedi)) diğer kanallarda o da tutmuyor. hadi onu bıraktım tns de sitcomun tuttuğu vaki değil. acunun bu dizisi ve home ofiste tamamen dizilerden anlamadiginin kanıtı .
vlla ben bölümün yayınlanmasını bile beklemeden tanıtım fragmanında tepkimi koymuştum tek sert eleştirende tanıtım fraganında ben olmuştum bu dizinin ayrılsakta beraberizle uzaktan yakından alakası yok birol güven sırf reyting uğruna ayrılsakta beraberiz olan dizinin adını kullandı prim yapmak için adı dışında hiç alakası yok@beyazsoy çok önceden bilmişti
Hey maşallah bu yıl kaç dizi bıraktın aseret ? Ilk önce diziyi sahipleniyon sonra da pat diye bırakıyorsun
Eskisinin son bölümlerinde de Teoman'ın bara benzeyen bir kafesi vardı, hatta Çocuklar Duymasın'ın bazı sahneleri de orada çekilmişti. Bence oradan devam ettiler.vlla ben bölümün yayınlanmasını bile beklemeden tanıtım fragmanında tepkimi koymuştum tek sert eleştirende tanıtım fraganında ben olmuştum bu dizinin ayrılsakta beraberizle uzaktan yakından alakası yok birol güven sırf reyting uğruna ayrılsakta beraberiz olan dizinin adını kullandı prim yapmak için adı dışında hiç alakası yok
herkes mete ve algının uyumundan bahsediyorda teoman ve berna karakteriyle alakaları bile yok yan karakterler zaten bernanın annesi olsun dijital bin ali idris olsun hepsi saçma sapan içlerinden sadece ferudunu canlandıran adam az daha iyi ama sadece boş konusuyor ferudunun etkisini veremiyor teomanın fotoğrafcı dükkanı olmadan ayrılsakta beraberizmi olur ben zaten yeni kadroyla eski dizi yapılmasına karşıyım ayol tiyatro gösterisi gibi geliyor bana ben meteyi teoman olarak hissedemiyorumki teomanı taklit etmeye çalısan bir tiyatro oyununda gösteri yapıyor gibi hissediyorum
cnm bu ayrılsakta beraberizin devam dizisi olarak çekilmedikiEskisinin son bölümlerinde de Teoman'ın bara benzeyen bir kafesi vardı, hatta Çocuklar Duymasın'ın bazı sahneleri de orada çekilmişti. Bence oradan devam ettiler.
Bu arada bugünkü bölüm de şu an çok sıkıcı ilerliyor, Teoman ile Berna haricindeki karakterlerin fazla karikatürize olması rahatsız ediyor. Bence bu gün ve saat sonunu getirecek dizinin.
Yok o anlamda demedim zaten, bu versiyonda kafe yapmalarının nedeni bu olabilir demek istedim.cnm bu ayrılsakta beraberizin devam dizisi olarak çekilmediki
ayrılsakta beraberizi ilk bölümden tekrar çekmeye basladılar oyüzden herşeye uygun olmalıydı ayrıca dizi komedi olmasına rağmen izlerken kalbim şıkıyordu bunu başka izleyenlerde söylemiş ayoll gülmeyi bir kenra koyalım izlerken insan daralıyor kalbi şıkısıyor