Trt çocuk izleseydindeniz yıldızı sevmiyorum ben cnm bunuda kapattım zaten
içime sıkıntı çökmüştü gerçekten![]()
Bence sen Ekmek Teknesi'nden de çok bir şey bekleme.ekmek teknesinden çok umutluyum çocuklar duymasın gibi eski akdroyu topluyorlar cnm zaten hasan kaçan ve kadir çöpdemir dizide o ikisi olduktan sonra dizinin tutmaması imkansız peker açıkalında gelire eğer diriliş ertuğruldan sonra 2. yüksek reyting alan dizisi olur trt kanalının zaten ben eski akdro kurulmadan eski dizilerin yeni versiyonuna karşıyım kesinlikle 🙂🙂🙂
cnm tamamen oyunculardan kaynaklanıyor aynı şeyi dedektif memolidede gördük şimdi ayrılsakta beraberizdede görüyoruzBence sen Ekmek Teknesi'nden de çok bir şey bekleme.Çocuklar Duymasın'dan sonra Birol Güven becerir bu işi diyordum ama şaşırttı gerçekten eskisinin yanında bu çok vasat kalmış maalesef. Olan kadroya oldu.
![]()
Tmm eskisi ile kıyaslama yapınca kötü ama tek başına değerlendirme yapınca çokta kötü değil benceayyy tam oklavalıksın vlla![]()
cnm başrollerde sıkıntı yok yan karakterler olmamışValla diziden umudu kesmiştim forumdan falan çıktım kendi dizimi açacaktım ama diziyi bir türlü bırakamadım baya güzeldi sonları.
Algı Eke harika ya, o olduğu sürece dizinin izlenebilitesi var. Mete Horozoğlu da gayet başarılı.![]()
berbat buldum ilkini yokluktan izlerdim bu hiç çekilmiyor. acun 3 bölüm sonra kapıya koyar bunları))) yarım saat baktım hiç gülmedim vallaha)))Bende izliyorum ama eskinin hayrına bakıyorum)) @beyazsoy sen nası buldun
vallahi haklısın ilk başta fragmandan iyi demiştim ama yanılmışım bu kadar iyi oyuncular berbat bir senoryoyla nasıl berbat bir oyuncuya dönüştürmüş gördük))oyuncular berbat performans gösteriyorlar
dijital bin ali leptop recai bukadar kötü seçilebilir
bernanın annesi tam bir fiyaskoooo
kapıcı idris aynı şekilde 2.fiyasko
kapatsammı diye düşünüyorum şuan 😵😵😵
ben fragmanı ilk eleştiren kişi olmuştum berbat yorumlarımı fragmaı görür görmez söylemiştim hatta seninle o konuda sohbetimiz olmuştu cnm yinede bölüme bir şans verdim ama yan oyuncular dökülüyorvallahi haklısın ilk başta fragmandan iyi demiştim ama yanılmışım bu kadar iyi oyuncular berbat bir senoryoyla nasıl berbat bir oyuncuya dönüştürmüş gördük))
Bence iyiydi, biraz abartılıyor bence. Kafa dağıtmak için iyi bir alternatif.izlerim diyordum taaki senaryoda resul ertaş'ın ismini görene kadar. yorumlarda da beğenilmemiş zaten. yinede 3-4 almasını çok istiyorum artık 45-60 dk'lık dizilere geçelimm.