ayy bir zahmet eski oyuncular olmadan eski dizileri yeni konsepte sunmasınlar bu rezilliği önce dedektif memolide çektikÖzellikle İdris ve Laptop Recai cidden çok kötü seçimler...
Ben de onu diyorum işte gülünecek bir şey yok.gülünücek birşey yokki şuana akdar olan sahnelerde🙂🙂🙂
Bu diziyi anca eskisini izlememişler sevebilir o da biraz zor. Çünkü şu an liseliler bile izlemiştir Ayrılsak da Beraberiz'i. Bir 5-10 yıl daha geçip yapsalar belki daha çok kişiye hitap edebilirlerdi.ayy bir zahmet eski oyuncular olmadan eski dizileri yeni konsepte sunmasınlar bu rezilliği önce dedektif memolide çektik
şimdide ayrılsakta beraberizde içim bunaldı 😕😕😕
ayoll sanki tiyatro gösterisi izliyoruz ayrılsakta beraberiz oyuncularını taklit eden tiyatro gösterisi gibiler ve oyuncu seçimleri feridun dışındakıler berbatlar en azından dizinin jenerik müziğinde o havayı yakalarız diyordum jenerik müziğinide değiştirmişler![]()
Bu arada Berna'nın annesi Lale Devri ve En Son Babalar Duyar dizisindeki isim olmamış gibi. Kendisi çok başarılı ve iyi bir oyuncu ama komedi de olmamış.
Iyide haticecigime komedi uymuyorki canikomlarim haticeyi lale devri tarzi bi diziyle istiyorum - istiyoruz en kötüsü gelsin kara ekmeğe bu asiyelerin annesi olarak 2 sezon oynar o rolü@xemrexxx Zümrüt sultanda var))
Bu diziyi anca eskisini izlememişler sevebilir o da biraz zor. Çünkü şu an liseliler bile izlemiştir Ayrılsak da Beraberiz'i. Bir 5-10 yıl daha geçip yapsalar belki daha çok kişiye hitap edebilirlerdi.![]()
ben kapattım şuan kalbime sıkışma girdi bunların yüzündenBen de onu diyorum işte gülünecek bir şey yok.![]()
Ben de demin zap yaptım. Valla bana da sıkıcı geldi. Ozan'ın da dediği gibi eskiyi izleyenler bu yeni versiyonunu hayatta beğenmez.ben kapattım şuan kalbime sıkışma girdi bunların yüzünden
ayoll zaten diziye devam senaryosuda yazmamışlar aynı senaryoyu tiyatro gösterisi gibi baştan alıyorlar @OzaN dediği gibi eski bölümleri izlicem canım çok fena ayrılsakta beraberiz izlemek çekti
eski 1.bölümden başlıcam daha keyifli![]()
ekmek teknesinden çok umutluyum çocuklar duymasın gibi eski akdroyu topluyorlar cnm zaten hasan kaçan ve kadir çöpdemir dizide o ikisi olduktan sonra dizinin tutmaması imkansız peker açıkalında gelire eğer diriliş ertuğruldan sonra 2. yüksek reyting alan dizisi olur trt kanalının zaten ben eski akdro kurulmadan eski dizilerin yeni versiyonuna karşıyım kesinlikle 🙂🙂🙂Ben de demin zap yaptım. Valla bana da sıkıcı geldi. Ozan'ın da dediği gibi eskiyi izleyenler bu yeni versiyonunu hayatta beğenmez.
Eski versiyonunu her gün izlerdim, Cine5'e mail atalım da yeniden tekrarlarını yayınlasın.![]()
O zaman gül gibi deniz yıldızı varken neden bunu izliyosun ki şu saatlerdeekmek teknesinden çok umutluyum çocuklar duymasın gibi eski akdroyu topluyorlar cnm zaten hasan kaçan ve kadir çöpdemir dizide o ikisi olduktan sonra dizinin tutmaması imkansız peker açıkalında gelire eğer diriliş ertuğruldan sonra 2. yüksek reyting alan dizisi olur trt kanalının zaten ben eski akdro kurulmadan eski dizilerin yeni versiyonuna karşıyım kesinlikle 🙂🙂🙂
deniz yıldızı sevmiyorum ben cnm bunuda kapattım zatenO zaman gül gibi deniz yıldızı varken neden bunu izliyosun ki şu saatlerde![]()
![]()