TV8 Ayrılsak da Beraberiz - Dizi Yorumları

Bu arada Berna'nın annesi Lale Devri ve En Son Babalar Duyar dizisindeki isim olmamış gibi. Kendisi çok başarılı ve iyi bir oyuncu ama komedi de olmamış.

Özellikle İdris ve Laptop Recai cidden çok kötü seçimler...
ayy bir zahmet eski oyuncular olmadan eski dizileri yeni konsepte sunmasınlar bu rezilliği önce dedektif memolide çektik
şimdide ayrılsakta beraberizde içim bunaldı 😕😕😕
ayoll sanki tiyatro gösterisi izliyoruz ayrılsakta beraberiz oyuncularını taklit eden tiyatro gösterisi gibiler ve oyuncu seçimleri feridun dışındakıler berbatlar en azından dizinin jenerik müziğinde o havayı yakalarız diyordum jenerik müziğinide değiştirmişler :kizgin::kizgin::kizgin:

ayy bir zahmet eski oyuncular olmadan eski dizileri yeni konsepte sunmasınlar bu rezilliği önce dedektif memolide çektik
şimdide ayrılsakta beraberizde içim bunaldı 😕😕😕
ayoll sanki tiyatro gösterisi izliyoruz ayrılsakta beraberiz oyuncularını taklit eden tiyatro gösterisi gibiler ve oyuncu seçimleri feridun dışındakıler berbatlar en azından dizinin jenerik müziğinde o havayı yakalarız diyordum jenerik müziğinide değiştirmişler :kizgin::kizgin::kizgin:
Bu diziyi anca eskisini izlememişler sevebilir o da biraz zor. Çünkü şu an liseliler bile izlemiştir Ayrılsak da Beraberiz'i. Bir 5-10 yıl daha geçip yapsalar belki daha çok kişiye hitap edebilirlerdi. :):)

Bu arada Berna'nın annesi Lale Devri ve En Son Babalar Duyar dizisindeki isim olmamış gibi. Kendisi çok başarılı ve iyi bir oyuncu ama komedi de olmamış.

@xemrexxx Zümrüt sultanda var :)))
Iyide haticecigime komedi uymuyorki canikomlarim haticeyi lale devri tarzi bi diziyle istiyorum - istiyoruz en kötüsü gelsin kara ekmeğe bu asiyelerin annesi olarak 2 sezon oynar o rolü :love1: :love1: @Çiğdem- @xemrexxx

Çok aşırı kötü değil bazı oyuncu seçimleri kötü kapıcı İdris gibi mesela tabi eskiye alışınca yeniden eski dizinin tadı olmuyor bu bir gerçek

Bu diziyi anca eskisini izlememişler sevebilir o da biraz zor. Çünkü şu an liseliler bile izlemiştir Ayrılsak da Beraberiz'i. Bir 5-10 yıl daha geçip yapsalar belki daha çok kişiye hitap edebilirlerdi. :):)
Ben de onu diyorum işte gülünecek bir şey yok. :)
ben kapattım şuan kalbime sıkışma girdi bunların yüzünden:F:F

ayoll zaten diziye devam senaryosuda yazmamışlar aynı senaryoyu tiyatro gösterisi gibi baştan alıyorlar @OzaN dediği gibi eski bölümleri izlicem canım çok fena ayrılsakta beraberiz izlemek çekti
eski 1.bölümden başlıcam daha keyifli :Z:Z:Z

ben kapattım şuan kalbime sıkışma girdi bunların yüzünden:F:F

ayoll zaten diziye devam senaryosuda yazmamışlar aynı senaryoyu tiyatro gösterisi gibi baştan alıyorlar @OzaN dediği gibi eski bölümleri izlicem canım çok fena ayrılsakta beraberiz izlemek çekti
eski 1.bölümden başlıcam daha keyifli :Z:Z:Z
Ben de demin zap yaptım. Valla bana da sıkıcı geldi. Ozan'ın da dediği gibi eskiyi izleyenler bu yeni versiyonunu hayatta beğenmez. :D

Eski versiyonunu her gün izlerdim, Cine5'e mail atalım da yeniden tekrarlarını yayınlasın. :F

Maalesef olmamış, eskisinin anısına 10-15 dakika bakabildim pek bir iş yok gibi.

Sıkıcı bence de, pek gülemedim. İnsan ister istemez eskisiyle kıyaslıyor ve eskiyi arıyor..

Ben de demin zap yaptım. Valla bana da sıkıcı geldi. Ozan'ın da dediği gibi eskiyi izleyenler bu yeni versiyonunu hayatta beğenmez. :D

Eski versiyonunu her gün izlerdim, Cine5'e mail atalım da yeniden tekrarlarını yayınlasın. :F
ekmek teknesinden çok umutluyum çocuklar duymasın gibi eski akdroyu topluyorlar cnm zaten hasan kaçan ve kadir çöpdemir dizide o ikisi olduktan sonra dizinin tutmaması imkansız peker açıkalında gelire eğer diriliş ertuğruldan sonra 2. yüksek reyting alan dizisi olur trt kanalının zaten ben eski akdro kurulmadan eski dizilerin yeni versiyonuna karşıyım kesinlikle 🙂🙂🙂

Vasat üstü olmuş bence. Algı Eke için izleyeceğim diziyi ama orijinali kadar güzel olmamış dizi. Eskisi kadar eğlenceli de değil, sadece başta kapıcının gelini getirme olayına güldüm. Berna'nın annesi, İdris, Serpil olmamış. Binali ile Recai vasat üstü. Feridun Bitir beklediğimden biraz daha iyi olmuş, yine Teoman-Berna ve Teoman'ın annesi iyi görünüyor. Ama tabii Hakan Yılmaz-Janset ikilisi gibi değiller. Hele o Barlas karakteri hiç tahammül edilecek gibi değil. Dizi arka fonda iyi gidiyor ama ilk bölüm diye midir nedir çok tutuk ilerliyor şu an.

Bu arada dizinin jenerik müziği orijinalinde de değişmişti. :D

ekmek teknesinden çok umutluyum çocuklar duymasın gibi eski akdroyu topluyorlar cnm zaten hasan kaçan ve kadir çöpdemir dizide o ikisi olduktan sonra dizinin tutmaması imkansız peker açıkalında gelire eğer diriliş ertuğruldan sonra 2. yüksek reyting alan dizisi olur trt kanalının zaten ben eski akdro kurulmadan eski dizilerin yeni versiyonuna karşıyım kesinlikle 🙂🙂🙂
O zaman gül gibi deniz yıldızı varken neden bunu izliyosun ki şu saatlerde :A :)

Niye herkes bu İdris' e bu kadar taktı. :F Bir göründü daha da yok zaten. :D

Orijinalini seyredip hafızamı temizlemem lazım şu görütünden sonra. Eski dizileri yeniden çekmenin manası yok. :)