TV8 Ayrılsak da Beraberiz - Dizi Yorumları

Gonca Hanım çok iyi olmuş sonunda güldüm dizide.

Bence sen Ekmek Teknesi'nden de çok bir şey bekleme.
Çocuklar Duymasın'dan sonra Birol Güven becerir bu işi diyordum ama şaşırttı gerçekten eskisinin yanında bu çok vasat kalmış maalesef. Olan kadroya oldu.

cnm tamamen oyunculardan kaynaklanıyor aynı şeyi dedektif memolidede gördük şimdi ayrılsakta beraberizdede görüyoruz
eski bir diziyi yeni oyuncularla tiyatro gösterisi gibi karşımıza çıkarırsanız tutması imkansız ben senaryoya bakmadım şuan oyuncu performanslarından braktım diziyi
şuan hakan yılmaz ve janset olsaydı aynı yorumu yapmazdık emin ol yani
🙂🙂🙂

Dizi bitti. İlk bölüm pek beklenileni veremedi.​

ben eskisini izlemedım o yüzden nasıl olduğunu bilmiyorum ama ben beğendim güzel olmuş

Valla diziden umudu kesmiştim forumdan falan çıktım kendi dizimi açacaktım ama diziyi bir türlü bırakamadım baya güzeldi sonları.

Algı Eke harika ya, o olduğu sürece dizinin izlenebilitesi var. Mete Horozoğlu da gayet başarılı.

Bu arada Modern Family'nin ekrana konuşma özelliğini yürütmüşler ama komik değil sadece açıklayıcı olmuş. Oysa Modern Family'nin en komik yerlerinden oluyor o kısımlar.

Bence dizinin başrol oyuncuları çok sağlam. Onlar bile kurtarabilir. Dizinin sonunda Gonca Hanım diziye renk kattı, güldürdü beni.

Algı Eke müthiş oynuyor yine. Sempatikliğinden hiç bir şey kaybetmemiş.

cnm başrollerde sıkıntı yok yan karakterler olmamış
feridun dışında hiçbir yan karaktere ısınamadım

3 tane fiyasko vardı bernanın annei kesinlikle fiyasko
2.ve 3. fiyaskolar leptop recai ve kapıcı idlis

sonra dijital bin ali ve serpilde olmamış bu dizinin sevilmesini başroller kadar yan karakterler sağlıyordu çoğu ilk bölümden sınıfta kaldılar benim gözümde 😵😵😵😵

vallahi haklısın ilk başta fragmandan iyi demiştim ama yanılmışım bu kadar iyi oyuncular berbat bir senoryoyla nasıl berbat bir oyuncuya dönüştürmüş gördük))

vallahi haklısın ilk başta fragmandan iyi demiştim ama yanılmışım bu kadar iyi oyuncular berbat bir senoryoyla nasıl berbat bir oyuncuya dönüştürmüş gördük))
ben fragmanı ilk eleştiren kişi olmuştum berbat yorumlarımı fragmaı görür görmez söylemiştim hatta seninle o konuda sohbetimiz olmuştu cnm yinede bölüme bir şans verdim ama yan oyuncular dökülüyor

bernanın annei kapıcı idlis leptop recai ve dijital bin ali fiyaskolar zaten diziyi bu yan oyuncular tutuyordu 🙂🙂🙂

izlerim diyordum taaki senaryoda resul ertaş'ın ismini görene kadar. yorumlarda da beğenilmemiş zaten. yinede 3-4 almasını çok istiyorum artık 45-60 dk'lık dizilere geçelimm.

Bence dizi güzeldi, olabileceğinin en iyisini yapmışlar diyebilirim. Eskisiyle kıyaslamek da yanlış, o günün şartları ile bugünün şartları aynı değil.

Oyunculukları beğendim. Birkaç kötü seçim vardı (İdris, Laptop Recai vb.), ama genel olarak rolüne oturmuş herkes. Algı Eke ve Mete Horozoğlu çiftini de sevdim, hatta benim gözümde şimdiden ekranın en uyumlu çiftleri arasına girdiler.

Bence şans verilmesi ve kesinlikle kıyaslanmaması gereken bir yapım. Süresi itibariyle de dikkat çekebileceğini düşünüyorum. İyi bir iş olmuş neticede, tüm ekibin eline sağlık. Umarım reytinglerde de beklediği sonuçları alır.

izlerim diyordum taaki senaryoda resul ertaş'ın ismini görene kadar. yorumlarda da beğenilmemiş zaten. yinede 3-4 almasını çok istiyorum artık 45-60 dk'lık dizilere geçelimm.
Bence iyiydi, biraz abartılıyor bence. Kafa dağıtmak için iyi bir alternatif.

@beyazsoy bilmiyorum çok aşırı kötü değil bana göre tabi eskiye kıyasla kötü izlenmeyecek Kadar'da aşırı kötüde değil bazı yan karakterlerde sorun var bakalım yarın reytingleri ne olcak