cokiyitvci
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 17,086
- Puanı
- 1,060
Simay'lı kısımlar da gayet iyi akıyor, iyi geceler.
Tüh, öyle yaparsın artık
Ben Leman'ım daha iyi aktı zaten. Orada gençler de var. Harikalardı. Ama bakalım yarın kim önde çıkacak? İkisi de birbirine yakın alacaklar bence.Tüh, öyle yaparsın artık
Bölüm Youtube'a şimdi yüklenmiş. Ben Leman'a göre geciktiler![]()
Ben Leman çok gün değişti bakalım ne olacakTüh, öyle yaparsın artık
Bölüm Youtube'a şimdi yüklenmiş. Ben Leman'a göre geciktiler![]()
Ben Leman bu kadar gün değişimine istediği sonucu alabilse bariBen Leman çok gün değişti bakalım ne olacak
Tv’den tekrarının bitmesini veya sonlara yaklaşmasını bekledikleri için olabilir.
ATV dizileri çok izlenmiyor. Çok beklentim yok ama en az 3 alsınki devam edebilsin. Cumartesi şimdilik kalabalık değil.
Hangi dizi? O kadar dizi başladıki kafalar karışıyorBen Leman bu kadar gün değişimine istediği sonucu alabilse bari
ATV dizileri bu ara izlenmiyor ama Cumartesi günleri seyircinin ATV izleme alışkanlığı varUmarım 3 reyting alıp yoluna devam eder. Haftaya bir rakip daha gelecek, kalabalıklaşıyor gün.
Kanal D'nin Güller ve Günahlar dizisi haftaya CumartesiHangi dizi? O kadar dizi başladıki kafalar karışıyortüm diziler başlasada ortalık şenleşse. Geç başlayanlar dezavantajlı
Onur Tuna'nın karakteri sonlara doğru şoke ediyor bizi.Önceki kısımlarda çok iyi aktı çok güzel olmuş dizi
Onur Tuna'nın karakteri sonlara doğru şoke ediyor bizi.@Dosi
Evet internetten izliyorum. O kısımdayım. Sonu nasıl bitecek bakalım bölümün?Hizmetçi kız ile olan sahnesini m idiyorsun![]()
Onur Tuna'nın karakteri sonlara doğru şoke ediyor bizi.@Dosi
İzlemedim yarısını dedim. Niye beni etiket edip Meleğin spoi vermesini sağlattın 😡Hizmetçi kız ile olan sahnesini m idiyorsun![]()
Evet internetten izliyorum. O kısımdayım. Sonu nasıl bitecek bakalım bölümün?
Spoiler'ı ben vermedim ki. Bana kızma.İzlemedim yarısını dedim. Niye beni etiket edip Meleğin spoi vermesini sağlattın 😡
Spoiler değilmiş. Bende baş hizmetçi ile bir vukuat oldu sandımSpoiler'ı ben vermedim ki. Bana kızma.![]()
Yeni dizim hayırlı olsun. Sevdim bunuda2. Bölüm Fragmanı
çok güzel bir dizi olmuş yüz değiştirme konusu çok güzel .caner topçu gayet rolü benimsemiş. sema hanım zaten iyi.büşra hanımda iyiydi.spoil içine aldım önemli bir bilgiAzra güçlü bir karakter. Sevdim bunu.
Sema Gültekin iyi bir oyuncuymuş. Umarım eski sahneler ile dizide olmaya devam eder.
Simay Barlas’ı daha önce izlemedim hiç. Umarım o da iyi bir seyir keyfi verir.
Aynadaki Yabancı'yı Cumartesi'ye bekliyorum dediğin bi mesaj vardı, o zaman anlamıştım bu diziye ilgin olduğunuSpoiler değilmiş. Bende baş hizmetçi ile bir vukuat oldu sandım
Yeni dizim hayırlı olsun. Sevdim bunuda![]()
Büşra hanım kimdi?çok güzel bir dizi olmuş yüz değiştirme konusu çok güzel .caner topçu gayet rolü benimsemiş. sema hanım zaten iyi.büşra hanımda iyiydi.spoil içine aldım önemli bir bilgi
azranın flashback sahneleri olacak çünkü sema hanım instagramda hikaye bölümünde paylaştı birkaç fotoğraf
@cokiyitvci sizi etiketledim hatırladığım kadarıyla bir başlılta yalı çapkınını sevdiğinizi okumuştum
yalı çapkını oynayan iki dost gene yan yana dizide sema hanım ve büşra hanım