ATV Aynadaki Yabancı - Dizi Yorumları

Tüh, öyle yaparsın artık :A

Bölüm Youtube'a şimdi yüklenmiş. Ben Leman'a göre geciktiler :A
Ben Leman'ım daha iyi aktı zaten. Orada gençler de var. Harikalardı. Ama bakalım yarın kim önde çıkacak? İkisi de birbirine yakın alacaklar bence.

• Beğendim
Reactions: Bully
Tüh, öyle yaparsın artık :A

Bölüm Youtube'a şimdi yüklenmiş. Ben Leman'a göre geciktiler :A
Ben Leman çok gün değişti bakalım ne olacak :A
Tv’den tekrarının bitmesini veya sonlara yaklaşmasını bekledikleri için olabilir.
ATV dizileri çok izlenmiyor. Çok beklentim yok ama en az 3 alsınki devam edebilsin. Cumartesi şimdilik kalabalık değil.

• Güldürdün
Ben Leman çok gün değişti bakalım ne olacak :A
Tv’den tekrarının bitmesini veya sonlara yaklaşmasını bekledikleri için olabilir.
ATV dizileri çok izlenmiyor. Çok beklentim yok ama en az 3 alsınki devam edebilsin. Cumartesi şimdilik kalabalık değil.
Ben Leman bu kadar gün değişimine istediği sonucu alabilse bari :A

ATV dizileri bu ara izlenmiyor ama Cumartesi günleri seyircinin ATV izleme alışkanlığı var :A Umarım 3 reyting alıp yoluna devam eder. Haftaya bir rakip daha gelecek, kalabalıklaşıyor gün.

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Ben Leman bu kadar gün değişimine istediği sonucu alabilse bari :A

ATV dizileri bu ara izlenmiyor ama Cumartesi günleri seyircinin ATV izleme alışkanlığı var :A Umarım 3 reyting alıp yoluna devam eder. Haftaya bir rakip daha gelecek, kalabalıklaşıyor gün.
Hangi dizi? O kadar dizi başladıki kafalar karışıyor :A tüm diziler başlasada ortalık şenleşse. Geç başlayanlar dezavantajlı

• Güldürdün
Hangi dizi? O kadar dizi başladıki kafalar karışıyor :A tüm diziler başlasada ortalık şenleşse. Geç başlayanlar dezavantajlı
Kanal D'nin Güller ve Günahlar dizisi haftaya Cumartesi :A

Güldür Güldür Show da ne zaman başlar acaba, onun günü de Cumartesi :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Azra güçlü bir karakter. Sevdim bunu.
Sema Gültekin iyi bir oyuncuymuş. Umarım eski sahneler ile dizide olmaya devam eder.
Simay Barlas’ı daha önce izlemedim hiç. Umarım o da iyi bir seyir keyfi verir.
çok güzel bir dizi olmuş yüz değiştirme konusu çok güzel .caner topçu gayet rolü benimsemiş. sema hanım zaten iyi.büşra hanımda iyiydi.spoil içine aldım önemli bir bilgi

azranın flashback sahneleri olacak çünkü sema hanım instagramda hikaye bölümünde paylaştı birkaç fotoğraf

@cokiyitvci sizi etiketledim hatırladığım kadarıyla bir başlılta yalı çapkınını sevdiğinizi okumuştum

yalı çapkını oynayan iki dost gene yan yana dizide sema hanım ve büşra hanım :bhr:

• Beğendim
Reactions: cokiyitvci and Dosi
Spoiler değilmiş. Bende baş hizmetçi ile bir vukuat oldu sandım :A

Yeni dizim hayırlı olsun. Sevdim bunuda :A
Aynadaki Yabancı'yı Cumartesi'ye bekliyorum dediğin bi mesaj vardı, o zaman anlamıştım bu diziye ilgin olduğunu :A

Hadi bakalım umarım tutar, kanalın ATV olması bi tık avantaj :A

• Güldürdün
Reactions: Angelica and Dosi
çok güzel bir dizi olmuş yüz değiştirme konusu çok güzel .caner topçu gayet rolü benimsemiş. sema hanım zaten iyi.büşra hanımda iyiydi.spoil içine aldım önemli bir bilgi

azranın flashback sahneleri olacak çünkü sema hanım instagramda hikaye bölümünde paylaştı birkaç fotoğraf

@cokiyitvci sizi etiketledim hatırladığım kadarıyla bir başlılta yalı çapkınını sevdiğinizi okumuştum

yalı çapkını oynayan iki dost gene yan yana dizide sema hanım ve büşra hanım :bhr:

Büşra hanım kimdi?
Caner Topçu sırıtmıyor evet. Umarım bu heyecan temposunu ileriki bölümlerdede gösterirler. Diziler genelde ilk bölümler iyi olup sonra tökezliyorlar.

• Beğendim
Reactions: fredbalotellifanny