Yok bu sefer de sen beni yanlış anladın, Esra Dermancıoğlu'ndan bahsediyordum.Bence güçlü, kendi ayakları üzerinde duran karakterleri daha güzel oynuyorHekimoğlun'da da harikaydı
Yok bu sefer de sen beni yanlış anladın, Esra Dermancıoğlu'ndan bahsediyordum.Bence güçlü, kendi ayakları üzerinde duran karakterleri daha güzel oynuyorHekimoğlun'da da harikaydı
Evet Esra Dermancioğluna öyle roller yakişiyorYok bu sefer de sen beni yanlış anladın, Esra Dermancıoğlu'ndan bahsediyordum.Ebru Özkan dediğin rollerde çok iyi, Hekimoğlu'nu biraz izleme fırsatı buldum da Paramparça'da harikaydı.
Bölümleri uçurdu evetEvet Esra Dermancioğluna öyle roller yakişiyorBZÇ'de halk nasıl nefret ettiyse artık Hünkar ve Yılmaz'in ölümünden daha fazla reyting aldi diye hatırlıyorum@Dosi yanlişsam düzeltsin
Hünkar'ı öldürdüğü zaman maruz kalmıştım da dizide 2 sevdiğim karakterden biri o şekilde gidince onu ben de öldürmek istedim bak aklıma düştü.Evet Esra Dermancioğluna öyle roller yakişiyorBZÇ'de halk nasıl nefret ettiyse artık Hünkar ve Yılmaz'in ölümünden daha fazla reyting aldi diye hatırlıyorum@Dosi yanlişsam düzeltsin
Hünkar'ı öldürdüğü zaman maruz kalmıştım da dizide 2 sevdiğim karakterden biri o şekilde gidince onu ben de öldürmek istedim bak aklıma düştü.
Neyse sonra defolup gitmiş herhalde pislik Behiceona yakışmayacak bi ölümdü çünkü
BEn saldım artıkGaffur senin olsun sarı oğlan benim.
Hoşbuldum. Evet kanalını ihya ediyoruzYavrum hoş geldin, seni gördüğüme sevindim. Kanal D & Ay Yapım başarısını ayrı olarak değerlendirelim bir gün
Beren’in gününde Camdaki Kız zirvede alamaz Kanal D. Salı günü için bir işbirliği yapmalılarBEn saldım artıkHünkar'ın atını koşturabilirsin:e
Hoşbuldum. Evet kanalını ihya ediyoruzBelki bu iki diziden birisi de olabilirBeren'in günü boş hala mesela
Çöker o bugun yarınBeren’in gününde Camdaki Kız zirvede alamaz Kanal D. Salı günü için bir işbirliği yapmalılar
Hangi yerli dizilere bakıyorsun?BEn saldım artıkHünkar'ın atını koşturabilirsin:e
Hoşbuldum. Evet kanalını ihya ediyoruzBelki bu iki diziden birisi de olabilirBeren'in günü boş hala mesela
Camdaki Kız çok rahat sezonu çıkarır, epey iyi sevilen ve takip edilen bir iş.Çöker o bugun yarınPerşembe gününde bi boşluk var ama ne bilmiyorum. Herkes o güne dizi yığmaya başladı geçen yıldan beirdir. Pazartesi günü öyleydi bi aralar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?