Ay Yapım'dan İki Yeni Dizi Daha!

Bence güçlü, kendi ayakları üzerinde duran karakterleri daha güzel oynuyor :X Hekimoğlun'da da harikaydı :bhr:
Yok bu sefer de sen beni yanlış anladın, Esra Dermancıoğlu'ndan bahsediyordum. :A Ebru Özkan dediğin rollerde çok iyi, Hekimoğlu'nu biraz izleme fırsatı buldum da Paramparça'da harikaydı. :bhr:

• Güldürdün
Reactions: Forumdash
Yok bu sefer de sen beni yanlış anladın, Esra Dermancıoğlu'ndan bahsediyordum. :A Ebru Özkan dediğin rollerde çok iyi, Hekimoğlu'nu biraz izleme fırsatı buldum da Paramparça'da harikaydı. :bhr:
Evet Esra Dermancioğluna öyle roller yakişiyor:A BZÇ'de halk nasıl nefret ettiyse artık Hünkar ve Yılmaz'in ölümünden daha fazla reyting aldi diye hatırlıyorum:A @Dosi yanlişsam düzeltsin:A

• Güldürdün
Reactions: slhttnmtl and Dosi
Evet Esra Dermancioğluna öyle roller yakişiyor:A BZÇ'de halk nasıl nefret ettiyse artık Hünkar ve Yılmaz'in ölümünden daha fazla reyting aldi diye hatırlıyorum:A @Dosi yanlişsam düzeltsin:A
Bölümleri uçurdu evet :A son bölümler zirve yaptı kadın. Ben sözde o sahneleri konu olarak açacaktım unuttum gitti. Ben bile çok keyifle izledim. Ölünce bıraktım diziyi :A

• Güldürdün
Bölümleri uçurdu evet :A son bölümler zirve yaptı kadın. Ben sözde o sahneleri konu olarak açacaktım unuttum gitti. Ben bile çok keyifle izledim. Ölünce bıraktım diziyi :A
Ben Demir ölünce
Sen Behice ölünce
@Yiğitt Yılmaz ölünce bıraktı. Sırada @serhatt var. Gaffur ölünce bırakır:A

Hünkar'ı öldürdüğü zaman maruz kalmıştım da dizide 2 sevdiğim karakterden biri o şekilde gidince onu ben de öldürmek istedim bak aklıma düştü. :A

• Güldürdün
  • İlginç
  • Güldürdün
Reactions: serhatt and Yiğitt
Beren’in gününde Camdaki Kız zirvede alamaz Kanal D. Salı günü için bir işbirliği yapmalılar :Z
Çöker o bugun yarın:A Perşembe gününde bi boşluk var ama ne bilmiyorum. Herkes o güne dizi yığmaya başladı geçen yıldan beirdir. Pazartesi günü öyleydi bi aralar:A

• Güldürdün
Reactions: Yiğitt