Yok bu sefer de sen beni yanlış anladın, Esra Dermancıoğlu'ndan bahsediyordum.Bence güçlü, kendi ayakları üzerinde duran karakterleri daha güzel oynuyorHekimoğlun'da da harikaydı
![]()
Yok bu sefer de sen beni yanlış anladın, Esra Dermancıoğlu'ndan bahsediyordum.Bence güçlü, kendi ayakları üzerinde duran karakterleri daha güzel oynuyorHekimoğlun'da da harikaydı
![]()
Evet Esra Dermancioğluna öyle roller yakişiyorYok bu sefer de sen beni yanlış anladın, Esra Dermancıoğlu'ndan bahsediyordum.Ebru Özkan dediğin rollerde çok iyi, Hekimoğlu'nu biraz izleme fırsatı buldum da Paramparça'da harikaydı.
![]()
Bölümleri uçurdu evetEvet Esra Dermancioğluna öyle roller yakişiyorBZÇ'de halk nasıl nefret ettiyse artık Hünkar ve Yılmaz'in ölümünden daha fazla reyting aldi diye hatırlıyorum
@Dosi yanlişsam düzeltsin
![]()
Hünkar'ı öldürdüğü zaman maruz kalmıştım da dizide 2 sevdiğim karakterden biri o şekilde gidince onu ben de öldürmek istedim bak aklıma düştü.Evet Esra Dermancioğluna öyle roller yakişiyorBZÇ'de halk nasıl nefret ettiyse artık Hünkar ve Yılmaz'in ölümünden daha fazla reyting aldi diye hatırlıyorum
@Dosi yanlişsam düzeltsin
![]()
Hünkar'ı öldürdüğü zaman maruz kalmıştım da dizide 2 sevdiğim karakterden biri o şekilde gidince onu ben de öldürmek istedim bak aklıma düştü.![]()
Neyse sonra defolup gitmiş herhalde pislik Behiceona yakışmayacak bi ölümdü çünkü![]()
BEn saldım artıkGaffur senin olsun sarı oğlan benim.![]()
Hoşbuldum. Evet kanalını ihya ediyoruzYavrum hoş geldin, seni gördüğüme sevindim. Kanal D & Ay Yapım başarısını ayrı olarak değerlendirelim bir gün![]()
Beren’in gününde Camdaki Kız zirvede alamaz Kanal D. Salı günü için bir işbirliği yapmalılarBEn saldım artıkHünkar'ın atını koşturabilirsin:e
Hoşbuldum. Evet kanalını ihya ediyoruzBelki bu iki diziden birisi de olabilir
Beren'in günü boş hala mesela
![]()
Çöker o bugun yarınBeren’in gününde Camdaki Kız zirvede alamaz Kanal D. Salı günü için bir işbirliği yapmalılar![]()
Hangi yerli dizilere bakıyorsun?BEn saldım artıkHünkar'ın atını koşturabilirsin:e
Hoşbuldum. Evet kanalını ihya ediyoruzBelki bu iki diziden birisi de olabilir
Beren'in günü boş hala mesela
![]()
Camdaki Kız çok rahat sezonu çıkarır, epey iyi sevilen ve takip edilen bir iş.Çöker o bugun yarınPerşembe gününde bi boşluk var ama ne bilmiyorum. Herkes o güne dizi yığmaya başladı geçen yıldan beirdir. Pazartesi günü öyleydi bi aralar
![]()