Maskeli Fedai
Favori Üye
ab de 22 reyting al sana delilimReytingler en fazla %35'e kadar cıkmıyor muydu? 3 yapımın aynı anda başladiğini hesap edersek %35'i geçiyor😱 hele ki bu AB toplamı totali söylemıyorum...
ab de 22 reyting al sana delilimReytingler en fazla %35'e kadar cıkmıyor muydu? 3 yapımın aynı anda başladiğini hesap edersek %35'i geçiyor😱 hele ki bu AB toplamı totali söylemıyorum...
ab de 22 reyting al sana delilim
Şu yayından kalkan ? 18'le başladı?
Şike kanıtıyla belli oldu😉 Olay benle uğraşmak değil kendi şikenizi kendiniz belgeledinizSeninle uğraşacak vaktim yok daha önemli işlerim var
Şike kanıtıyla belli oldu😉 Olay benle uğraşmak değil kendi şikenizi kendiniz belgelediniz![]()
Kurtlar vadisinin şike yaptığını kanıtla o zaman link ver bende bakayım:haha:
Şike kanıtıyla belli oldu😉 Olay benle uğraşmak değil kendi şikenizi kendiniz belgelediniz![]()
Emniyet kayıtlarında vadinin şike yapmadığı o reytingleri kendi hakkıyla aldığı belgelenmiştirAşkı memnunun aldığı reytinglere şike diyorsunuz,fakat kendi aldığınız reytingleri gururla gösteriyorsunuz.Komiksiniz valla hi :biggrin: Bence siz yatın kalkın Beren'e dua edin.Eğer Fatmagülden sonra az da olsa ara vermeseydi siz yine 2.olmaya mahkumdunuz.
Kurtlar vadisinin şike yaptığını kanıtla o zaman link ver bende bakayım:haha:
- - - Ekleme - - -
Emniyet kayıtlarında vadinin şike yapmadığı o reytingleri kendi hakkıyla aldığı belgelenmiştir
O zaman reyting ölçümlerinde hile varmış diye birşeyler okumuştum.Vadi o kadar reyting aldıysa Bir zamanların en çok konuşulan,tekrarları bile reyting rekoruna koşan dizisi neden alamasın?.Fatmagülün yayınlandığı zamanlarda hele resmen ÇÖKMÜŞ kvp.Kurtlar vadisinin şike yaptığını kanıtla o zaman link ver bende bakayım:haha:
- - - Ekleme - - -
Emniyet kayıtlarında vadinin şike yapmadığı o reytingleri kendi hakkıyla aldığı belgelenmiştir
Ara bul onudamı ben bulayım sana ben haklı çıkıyorum o zaman
Sende o belgeyi ver...
aha totali hespalaalım
[TABLE="class: rating, width: 100%"]
[TR]
[TD="class: XL36"]1[/TD]
[TD="class: XL36"]KURTLAR VADISI TEROR [NET] [/TD]
[TD="class: XL36"]SHOW[/TD]
[TD="class: XL39"]22,40[/TD]
[TD="class: XL39"]48,30[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD]ORUMCEK ADAM 2 (Y.S) [NET] [/TD]
[TD]KAND[/TD]
[TD="class: XL25"]10,80[/TD]
[TD="class: XL25"]23,70[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: XL36"]3[/TD]
[TD="class: XL36"]DOKTORLAR [NET] [/TD]
[TD="class: XL36"]SHOW[/TD]
[TD="class: XL39"]10,70[/TD]
[TD="class: XL39"]24,20[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4[/TD]
[TD]YALANCI YARIM [NET] [/TD]
[TD]STAR[/TD]
[TD="class: XL25"]8,00[/TD]
[TD="class: XL25"]18,10[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5[/TD]
[TD]KAYBOLAN YILLAR [NET] [/TD]
[TD]STAR[/TD]
[TD="class: XL25"]6,80[/TD]
[TD="class: XL25"]14,60[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Benim belgem linkli değil senin verdiğin reytinge göre bi hesapla...örümcek adam o zaman TV'de ilkkez verilmiş(sanırım) ve 20'de verilmiş.KV-Teror özet verdi de başladı dicem ama yeniden cekilen bi dizi ilk bölumuyle hangi özeti verecek? ettimi sana %35'in 33'ü doldu bile.Yalancı yarim 20'de verilmiş ardından da kaybolan yıllar verilmiştir.Yalancı yarim'in reytiniginide kat hesaba 33+8=41 eder.. %35'i geçmiş reytingler.Şike demekki o zamanlar başlamş.