Ay Yapım Beren Saat'i Kovdu Mu?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
İntikam gelecek bölümleri ile çok yüksek oranlar alıcak merak etmeyin.Daha bu başlangıç.Bu bölümlerde ki oranları bile gayet güzel,daha sonra aşk-ı memnu gibi yavaş yavaş yükselecek.Buna eminim
o dediğin 2 yıl önce olsaydı olabilirdi ama bu sezonki vadinin yanından hiç kimse geçemez resmen eski vadiyi andırıyo

o dediğin 2 yıl önce olsaydı olabilirdi ama bu sezonki vadinin yanından hiç kimse geçemez resmen eski vadiyi andırıyo

Geçen sene fatmagülle geçen beren,intikamla haydi haydi geçer.Şu son üç bölümün reytingine fazla güvenmeyin derim.İntikam için harika bir 5.bölüm çektiklerini duydum.Bu sefer gerçekten bombayı patlatıcaklar.O yüzden yavaş yavaş özetin yazdığı yere bakmaya başlayın,çünkü vadiyi artık orada görmeniz çok yakın.

Halen vadiyi geçebileceğine inanıyomusun intikamın bu bölümle 18 olacaz reytingde
Evet dediğimde seni tatmin edemicem o yuzden şöyle acıklamalı yazam.18 reytinge ile pat diye zrvede başlayan bi yapım göster KVP'den 1 bölüm izlicem😉

aga inanmıyo zaten ağlamak bizim işimiz yazmış :D

@takas okumayı öğren:X Yada göz doktoruna git:( Git mesajıma bak ne yazmişim (düzenlenmiştir yazısını bile göremezsin😉

Evet dediğimde seni tatmin edemicem o yuzden şöyle acıklamalı yazam.18 reytinge ile pat diye zrvede başlayan bi yapım göster KVP'den 1 bölüm izlicem😉

@takas okumayı öğren:X Yada göz doktoruna git:( Git mesajıma bak ne yazmişim (düzenlenmiştir yazısını bile göremezsin😉
Kurtlar Vadisi Terör

:F:F:F takas şike diyorsa şikedir

İmzamızı atalım :F:F

eee reyting nerde? İşin iddasini @takas'ın görüşleri sayesinde geçtim de meraktayım:X Bu reytingler nerde?

- - - Ekleme - - -

Uçan kuş reytingler kısmı

Kvp'yi ben izlemediğim için reytinglerinide takip etmiyorum terör dediğin bölümü dahi ne zaman yayınlandiğini bilmiyorum.O yuzden bi zahmet sen bul söyle bende bakarim.

fazla para isteyince bereni nazikçe kovmuşturlar :)))))))) zaten intikamın aldıgı reytingden belli ne kadar reyting aldıgı

İmzamızı atalım :F:F

eee reyting nerde? İşin iddasini @takas'ın görüşleri sayesinde geçtim de meraktayım:X Bu reytingler nerde?

- - - Ekleme - - -

Kvp'yi ben izlemediğim için reytinglerinide takip etmiyorum terör dediğin bölümü dahi ne zaman yayınlandiğini bilmiyorum.O yuzden bi zahmet sen bul söyle bende bakarim.
[TABLE="class: rating, width: 100%"]
[TR="class: XL28"]
[TD="class: XL27, width: 870, colspan: 5"]TELE - BAROMETRE[/TD]
[/TR]
[TR="class: XL49"]
[TD="class: XL48, colspan: 5"]HEDEF KİTLE : A/B[/TD]
[/TR]
[TR="class: XL30"]
[TD="class: XL29, colspan: 5"]8 ŞUBAT 2007 PERŞEMBE[/TD]
[/TR]
[TR="class: XL28"]
[TD="class: XL50"]NO[/TD]
[TD="class: XL50"]PROGRAM ADı[/TD]
[TD="class: XL50"]KANAL[/TD]
[TD="class: XL50"]RATING (%)[/TD]
[TD="class: XL50"]SHARE (%)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: XL36"]1[/TD]
[TD="class: XL36"]KURTLAR VADISI TEROR [NET] [/TD]
[TD="class: XL36"]SHOW[/TD]
[TD="class: XL39"]19,00[/TD]
[TD="class: XL39"]44,60[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD]ORUMCEK ADAM 2 (Y.S) [NET] [/TD]
[TD]KAND[/TD]
[TD="class: XL25"]9,90[/TD]
[TD="class: XL25"]24,40[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: XL36"]3[/TD]
[TD="class: XL36"]DOKTORLAR [NET] [/TD]
[TD="class: XL36"]SHOW[/TD]
[TD="class: XL39"]8,30[/TD]
[TD="class: XL39"]21,30[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4[/TD]
[TD]YALANCI YARIM [NET] [/TD]
[TD]STAR[/TD]
[TD="class: XL25"]6,80[/TD]
[TD="class: XL25"]17,40[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5[/TD]
[TD]HIRSIZ-POLIS [NET]

[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Son düzenleme:
Reytingler en fazla %35'e kadar cıkmıyor muydu? 3 yapımın aynı anda başladiğini hesap edersek %35'i geçiyor😱 hele ki bu AB toplamı totali söylemıyorum...