Ay Yapım'ın 'Tuba Büyüküstün' Hüsranı!

Boş bir oyuncu. Güzelliğiyle ön plana çıkan başka bir meziyeti olmayan manken bozması birisi. Ay Yapım gibi profesyonel bir şirketin çalışmaması gereken oyunculardan(!) :)

Ay Yapım hangi akla hizmet bu kadın ile çalışmaya başladı bilmiyorum ama Ay Yapım'ıda çökertti. Son sezonlarda rakip şirketlerin çok gerisinde kaldı. Eskiden tekel gibiydi kalite konusunda sektörde şimdi klişe bir şirket oldu. Yazık.:A

Boş bir oyuncu. Güzelliğiyle ön plana çıkan başka bir meziyeti olmayan manken bozması birisi. Ay Yapım gibi profesyonel bir şirketin çalışmaması gereken oyunculardan(!) :)

Ay Yapım hangi akla hizmet bu kadın ile çalışmaya başladı bilmiyorum ama Ay Yapım'ıda çökertti. Son sezonlarda rakip şirketlerin çok gerisinde kaldı. Eskiden tekel gibiydi kalite konusunda sektörde şimdi klişe bir şirket oldu. Yazık.:A

aa konuyu şimdi gördüm etiket gelmemiş yine :(

çok güzel bir çalışma olmuş cm öncelikle eline aklına sağlık hepsine katılıyorum
:Z:Z:Z

Çok güzel diyosun da bir ara sen KPA hayranıydın. 😱 :A

Teşekkürler, beğenmene sevindim. :bhr:
evet arkadaşlar yiğiti yunanistana iteledim :A kurtulduk parlakçıldan :oley: @Aserat @denizz19 @Dosi @cookies @vadikızı @MasacRE- @Harunnn60 @gizem ak @xBUGRAx
gfdgdfgdfgfd.png

Dizileri beş para etmez senaryoları kötü olduğu için tutmuyor berende bu da reytingi olmayan isimler ikiside uzun yıllardır piyasada yok reyting anlamında
Tabi tuba büyüküstün daha iyi oyuncu tartışmasız

Öncelikle CESUR GÜZEL vE KARA PARA EFSANE TEMPODAKİ GİTSElERDi CESUR GÜZEL 6+ ile İKİ SEZON biterdi cesur vE GÜZEL İLK15-20 BÖLÜm ÇOk İYYYdi sonra saçmaladılar vE klişe seneryodan EfSO AKSİYON ÇıKtı kar apara ilk sezon mÜhtilşti oda sonra bozdu sonra toparlandı

Dizileri beş para etmez senaryoları kötü olduğu için tutmuyor berende bu da reytingi olmayan isimler ikiside uzun yıllardır piyasada yok reyting anlamında
Tabi tuba büyüküstün daha iyi oyuncu tartışmasız
Beren reytingi olmayan isim mi? :A
Kurtlar Vadisini hem Aşkı Memnu ile hem de Fatmagülün Suçu Ne İle kaç kere geçti hatırlamıyorum bir bak istersen. Ayrıca reytingi yok diyorsun da Necati Şaşmaz da KVP dışında bir dizide rol alsın da görelim onun o oyunculuk ile (Olmayan şey :A) reytingi var mı yok mu?

Beren reytingi olmayan isim mi? :A
Kurtlar Vadisini hem Aşkı Memnu ile hem de Fatmagülün Suçu Ne İle kaç kere geçti hatırlamıyorum bir bak istersen. Ayrıca reytingi yok diyorsun da Necati Şaşmaz da KVP dışında bir dizide rol alsın da görelim onun o oyunculuk ile (Olmayan şey :A) reytingi var mı yok mu?
Katılıyorum FATMAGÜL AŞKI MEMNU efso reytingleri altüst EDERLERDİ İnTikamda ilk sezon çok güzeldi o zaman ab 9 ile 1: olurdu