aa konuyu şimdi gördüm etiket gelmemiş yine@xemrexxx @Çiğdem- @Aserat @mesmeso61 @batuhankaralar @Sherlock @vadikızı @ozgur2113 @YıldırıM @xBUGRAx @Thequeer @dizi kolik @sokak sanati @Billy Kane @Harunnn60 yorumlarınızı bekliyorum, sizlerin de ne düşündüğünü merak ediyorum.
Çok güzel diyosun da bir ara sen KPA hayranıydın. 😱aa konuyu şimdi gördüm etiket gelmemiş yine
çok güzel bir çalışma olmuş cm öncelikle eline aklına sağlık hepsine katılıyorum
Aksiyon diye izlemiştim tubanın ilk dizisi olmustu izleyeli sonra tövbe ettim kenanla bile partner olsa daha bakmıcamÇok güzel diyosun da bir ara sen KPA hayranıydın. 😱
Teşekkürler, beğenmene sevindim.
Büyük konuşma.Aksiyon diye izlemiştim tubanın ilk dizisi olmustu izleyeli sonra tövbe ettim kenanla bile partner olsa daha bakmıcam
fatihe gelirse kanan kendi kaybeder zaten çukur da aras bekliyor kararsızımBüyük konuşma.
Konuyu okumadın mı, birkaç sezon yokmuş. Rahat ol.fatihe gelirse kanan kendi kaybeder zaten çukur da aras bekliyor kararsızım
Boş bir oyuncu. Güzelliğiyle ön plana çıkan başka bir meziyeti olmayan manken bozması birisi. Ay Yapım gibi profesyonel bir şirketin çalışmaması gereken oyunculardan(!)
Ay Yapım hangi akla hizmet bu kadın ile çalışmaya başladı bilmiyorum ama Ay Yapım'ıda çökertti. Son sezonlarda rakip şirketlerin çok gerisinde kaldı. Eskiden tekel gibiydi kalite konusunda sektörde şimdi klişe bir şirket oldu. Yazık.
aa konuyu şimdi gördüm etiket gelmemiş yine
çok güzel bir çalışma olmuş cm öncelikle eline aklına sağlık hepsine katılıyorum
evet arkadaşlar yiğiti yunanistana iteledim kurtulduk parlakçıldan @Aserat @denizz19 @Dosi @cookies @vadikızı @MasacRE- @Harunnn60 @gizem ak @xBUGRAxÇok güzel diyosun da bir ara sen KPA hayranıydın. 😱
Teşekkürler, beğenmene sevindim.
Ay görüyor musunuz yazım Yunanistan'lara kadar gitmiş, bu başarı hepimizin. @xBUGRAx @Çiğdem- @Harunnn60evet arkadaşlar yiğiti yunanistana iteledim kurtulduk parlakçıldan @Aserat @denizz19 @Dosi @cookies @vadikızı @MasacRE- @Harunnn60 @gizem ak @xBUGRAx
Ekli dosyayı görüntüle 57309
Yakında gazetelerde de yazım boy boy gözükecek.
Şaka diyorum abla.Hangi gazeteler bunlar takip edelimde okuyalım
Şaka diyorum abla.
Beren reytingi olmayan isim mi?Dizileri beş para etmez senaryoları kötü olduğu için tutmuyor berende bu da reytingi olmayan isimler ikiside uzun yıllardır piyasada yok reyting anlamında
Tabi tuba büyüküstün daha iyi oyuncu tartışmasız
Katılıyorum FATMAGÜL AŞKI MEMNU efso reytingleri altüst EDERLERDİ İnTikamda ilk sezon çok güzeldi o zaman ab 9 ile 1: olurduBeren reytingi olmayan isim mi?
Kurtlar Vadisini hem Aşkı Memnu ile hem de Fatmagülün Suçu Ne İle kaç kere geçti hatırlamıyorum bir bak istersen. Ayrıca reytingi yok diyorsun da Necati Şaşmaz da KVP dışında bir dizide rol alsın da görelim onun o oyunculuk ile (Olmayan şey ) reytingi var mı yok mu?