Yazıklar olsun bana güvensen bi hayatın kurtulcak
Yazıklar olsun bana güvensen bi hayatın kurtulcak
Güvendiğim dağalra kar yağdı,artık kimseye güvenmemYazıklar olsun bana güvensen bi hayatın kurtulcak
Yanlış kişilere güvenip durma yakışıklılar diyeGüvendiğim dağalra kar yağdı,artık kimseye güvenmem
Ne iğrenç ilişkiler yaşıyoruz Allahımİkiside güvenilmezdi zaten @mrt-06 programında olan @xBUGRAx @serhatt 2 gelin birbiriyle aşk yaşamaya başlamış ve gelinin bir tanesinin kaynanasıda geline aşık programın magazine düşebilir
Hemşehrindi halbuki çok ayıpYani demiyim demiyim diyorum amaGözlerinden korktum suratıda bir değişik cin iblis girmiş içine yanı ecünnünün vucut bulmuş halı
O kadarcık da olur kızYoo ben Ayça'yı beğeniyorum zaten ama dişlerini yaptırdı, yanakları için işlemden geçti denildi.Hala beğeniyorum ama dediğim gibi oyunculuk anlamında bence çok yolun başında, umarım kendisini geliştirir. Başarılı olmasını bende isterim.
Çağatay'ımın partneri oldu artık önü açılır ama kendini geliştirir umarım, Hande Erçel gibi anılmasını istemem.O kadarcık da olur kızTarihin en güzel ve başarılı kadın oyuncularından biri olarak anılacaktır şüphem yok
Çağatay ortak noktamız, @Çiğdem- onu da sevmezÇağatay'ımın partneri oldu artık önü açılır ama kendini geliştirir umarım, Hande Erçel gibi anılmasını istemem.
Fox'ta oynarken çocuktu daha ne fondöteniBiz fondötensiz meşhur ettik onu. öyle görmen lazım
Fox'ta oynarken çocuktu daha ne fondöteniKanal D'ye gencecik çıtır bir kız olarak geldi
Hepimiz dişlerimizi yaptırıyoruz, ergenken de lekeler olur, önemli olan genç bir kızken nasıl olduğuDişleri ayrıktı yüzü lekeliydi çokta abartma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?