Sanmıyorum ama Avrupa Şampiyonasını da beklemiyordum ben, o yüzden her şey mümkündür bekleyip göreceğizBu kupayı alsın zaten o özgüvenle gerisi gelir
Almanya da 3 yaptı, 1 tane daha atsınlar da 2 puan alayım bari
Sanmıyorum ama Avrupa Şampiyonasını da beklemiyordum ben, o yüzden her şey mümkündür bekleyip göreceğizBu kupayı alsın zaten o özgüvenle gerisi gelir
Ronaldo varsa her zaman umut var demektir yuh sanaSanmıyorum ama Avrupa Şampiyonasını da beklemiyordum ben, o yüzden her şey mümkündür bekleyip göreceğiz
Almanya da 3 yaptı, 1 tane daha atsınlar da 2 puan alayım bari
oyların nerede hadsiz .ss @Billy Kane bunu ocak dışı yapınRonaldo varsa her zaman umut var demektir yuh sana
İsterlerse atarlar
Maç 6'da başlamış işte, senin tahminin maç başladıktan 55 dk sonra, üzgünüm canımSanki 2-0 Almanya kazanacak gibi ama 3-1 diye tahmin edesim geldi
17.55 görünuyor bende beMaç 6'da başlamış işte, senin tahminin maç başladıktan 55 dk sonra, üzgünüm canım
Yanlış görünüyor demek ki, saat farkı olmuş. Efe zaten tahmin sonuçlarını açıkladı, sen zamanında yapmış olsan sen de etiketlenirdin17.55 görünuyor bende be
Evet bende yanlis saat gösteriyor demek ama @EFE UYSAL gelecegimi bilseydi etiketlerdi neyse bende bundan sonra yapmam tahminYanlış görünüyor demek ki, saat farkı olmuş. Efe zaten tahmin sonuçlarını açıkladı, sen zamanında yapmış olsan sen de etiketlenirdin
Canım benim sen zaten tahmin konusuna değil maçın yorum konusuna tahmin yapmışsın, bu bile geç kaldığın anlamına geliyorEvet bende yanlis saat gösteriyor demek ama @EFE UYSAL gelecegimi bilseydi etiketlerdi neyse bende bundan sonra yapmam tahminvazgectim
Ama ben böyle birden fazla kaçirmıs oldumCanım benim sen zaten tahmin konusuna değil maçın yorum konusuna tahmin yapmışsın, bu bile geç kaldığın anlamına geliyor
Ayrıca asma suratını ben de ilk tahmini unutmuştum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?